![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Kiedyś gdy grywała w The Sims 2 posiadałam Windows XP....Teraz mam Viste Home Premium
Zainstalowałam od nowa Sims 2. Wszystko szło gładko. Problemy zaczęły się gdy chciałam włączyć grę :-/ Wyszedł komunikat że jest jakaś niezgodność czy coś w tym rodzaju. Postanowiłam zaktualizować grę (bo to miało ponoć pomóc) No i pomogło. Z tym że potem wyszedł komunikat abym do napędu włożyła płytkę z grą TS2 "Osiedlowe życia" którą też mam zainstalowaną... Gra się włączyła- wszystko pięknie i cacy. Z tym że w grze nie ma dodatków które ściągnęłam z neta. I w tym jest największy problem- nie ważne czy włączę opcje "włącz/wyłącz obiekty zmodyfikowane" ich i tak NIE MA.... Staram się już na chama wciskać by się te obiekty włączyły ale nadal jedno wielkie nic :-( chyba z 7 razy uruchamiałam grę od nowa bo liczyłam na to że coś się wkońcu "odblokuje" Nie wiem już co robić.... Oczywiście mam te dodatki zapisane w Downloads którego stworzyłam sama bo po instalacji gry nie pojawił się automatycznie.... Liczę na Waszą pomoc i czekam niecierpliwie na jakieś wskazówki Dodam jeszcze że na tym samym komputerze zainstalowane mam The Sims 3- nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale wolałam a tym wspomnieć Wydaje mi się że folder Downloads stworzyłam w dobrym miejscu- najpierw weszłam w dokumenty potem EA Games następnie w The Sims 2 i tyle... Więc chyba nie w tym problem. Ostatnio edytowane przez Kaja17 : 09.11.2009 - 16:10 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Być może dlatego że masz zainstalowane i The Sims 2, i 3 na jednym komputerze, coś ze sobą nie współpracuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
@up: nie musi, nie wiem, czy coś takiego jest w ogóle możliwe. Chyba, że coś w systemie się popsuło?
Na pewno w dobrym miejscu stworzyłaś katalog 'Downloads'?
![]() |
#4 |
|
![]()
Prawy przycisk na Ostatnich zainstalowanych Simsach
Właściwości lub Spersonalizuj . Zgodność -> Uruchom zgodnie z... zaznacz tam opcje na dole. kilknij na Liste i tam masz XP , 2000/NT/Vista Próbuj klikać na te systemy. A potem kliknij Zastosuj i Ok. I próbuj uruchamiać grę na każdym z działań zgodności może się włączy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Mam ten sam problem z dodatkami.Wyskakuje okienko z zawartością zmodyfikowaną klikam "włącz" a w grze i tak nie ma dodatków.Przestawiałam też w ustawieniach o zawartości w katalogach i klapa ;/ Raz się zdarzyło,że zadziałały,ale ja akurat nie miałam czasu grać.Kurcze nie wiem co robić...
(nie wiem czy to istotne ale Simsy mam zainstalowane na dysku D )
![]() |
#6 |
|
![]()
Wygląda mi to na brak Mesha...
To fryzura czy coś? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
U mnie nie działają żadne dodatki... zupełnie nic
![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
Downloads tak sie nazwy twój folder?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Tak.Dzisiaj odkryłam,że ubrania,włosy itp. w trybie tworzenia działają tylko meble i inne rzeczy z trybu kupowania już nie ;/
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|