![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Witam.
Daję Wam kolejną parcelę mieszkalną. Kamienica składa się z 10 mieszkań (6 kawalerek, 2 apartamenty, 2 apartamenty dwupoziomowe z tajemnymi pokojami ![]() Nazwa: ul. Piękna 5 Typ parceli: apartamentowiec. Rozmiar parceli: 50 x 30 Ceny wynajmu mieszkań: 1 680$, 3 122$ i 5 832$ Wymagane gry: The Sims 2, Na studiach, Nocne życie, Własny Biznes, Rozrywka Rodzinna, Szyk i elegancja, Zwierzaki, 4 Pory Roku, Impreza, Moda z H&M, Podróże, Młodzieżowy Styl, Czas Wolny, Kuchnia i Łazienka, Ikea Urządza Dom, Osiedlowe Życie. Jeżeli nie masz któregoś z dodatków możesz zainstalować parcelę w grze za pomocą programu Sims2Pack Clean Instaler do pobrania z tej strony: http://sims2pack.modthesims2.com/Sim...ller_v1514.exe Po zainstalowaniu programu kliknij na spakowaną parcelę prawym przyciskiem myszy i wybierz polecenie "Otwórz za pomocą..." > Sims2Pack Celan Installer Parcelę możesz pobrać z tego miejsca: POBIERZ Miłej rozgrywki __________________________________________________ Ponieważ skonczyły mi się pomysły na meblowanie, więc nie pokażę Wam wszystkich pomieszczeń(jak ktoś jest zainteresowany jednak ich obejrzeniem zapraszam do poniższego tematu:http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=46422 Szczególnie salony i łazienki są identyczne ![]() Dodałam wbudowane szafy w przedpokojach i dwóch łazienkach, a także recolory są ciut inne niż w poprzednich prezentacjach (ale nieznacznie) <wstydzę się> Jednak po wprowadzeniu rodziny sami i tak sobie dobierzecie meble. No a sąsiedzi będą mieli wtedy standardowo ![]() Przepraszam Was za to ![]() Oto jak wygląda cała kamienica z widoku otoczenia: ![]() Z bliska: ![]() ![]() ![]() Plac zabaw: ![]() Tył budynku: ![]() Wejścia do mieszkań: ![]() Kawalerka: ![]() ![]() Aneks kuchenno - jadalniany (jadalny ![]() ![]() ![]() Kącik wypoczynkowy: ![]() ![]() Kącik sypialniany: ![]() ![]() No i standardowa już łazienka: ![]() ![]() Kuchnia w większych mieszkaniach: ![]() ![]() Salony: ![]() ![]() ![]() Wyjście na taras w największym apartamencie: ![]() Oraz tudzież tajemny pokój - w sam raz dla czarowników: ![]() ![]() Na koniec rzuty : ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ __________ Wszystkie mieszkania, jak już zaznaczyłam są umeblowane, więc chodząc w odwiedziny do sąsiadów zapewnicie simom rozrywkę ![]() Pozdrawiam wszystkich oglądających i pobierających ![]() BJORK __________________________________________________ __________ WAŻNE: Nie pozwalam na kopiowanie prezentacji w jakielkolwiek części lub całości bez mojego pozwolenia. Tyczy się to również poprzednich prac ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 27.01.2012 - 14:28 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pinkne ^,^
Eleganca,luksusowa,ze smakiem i gustem...jak inne Twoje prace ![]() 10/10 i zasyssam ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Piękny rozkład pomieszczeń, chyba najładniejszy jaki do tej pory widziałam w apartamentach
![]() I bjork jak zwykle praktyczna - parking i plac zabaw ![]() Umeblowanie - nie dość, że w moim guście to jeszcze pięknie podobierane kolory i jednorodne style. Hmm, chociaż juz pisałam o tablicy w przedpokoju... Duży plus za tajemny pokój. Jeszcze większy plus za clean ![]() Po dłuższym zastanowieniu i obejrzeniu Twoich prac postanowiłam dokupić Ikeę oraz Kuchnię i Łazienkę - dopiero wtedy będę downloadować ![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm... Nie podoba mi się, że "standardowa juz łazienka" jest za każdym razem taka sama. Może innym to nie przeszkadza (Zamiłowanie do łazienki??) jednak mnie to irytuję... Jest dużo stron, z których można pobrać ładne zestawy łazienek
![]() Cytat:
Aczkolwiek cały budyneczek bardzo mi sie podoba ![]() Pozdrawiam ![]() Woltuwa |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
normalnie szyk i elegancja! bjork, ile ty budujesz takie cóś? 10/10 i zaczynam sie denerwować bo za każdym razem muszę Ci dać tyle samo punktów! pożyczysz mi troche talentu? prosze
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Woltuwa to nie jest zły pomysł tylko Bjork wszystko buduje tak że trudno znaleść jakies niedociągnięcie. Bjork a co z tym twoim talentem o którym napisałem wcześniej?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Wszystkim dzięki
![]() Dominik - pożyczam Ci trochę talentu ![]() Naprawdę mi głupio, bo wiem, że wszystko już wykorzystałam i się powtarzam. Jedynymi nowościami są tajemne pokoje i składane łóżko. No i kawalerki (to z myślą o Kubussie zrobiłam ![]() Callineck - ten spokojnie możesz pobierać, bo ma tylko jedną szafkę w łazience z IKEA. Wiele nie stracisz ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
W takim razie parcela pobrana, dziękuję bardzo
![]() Podkreślę jeszcze raz trudno mieć nowe pomysły na łazienki korzystajac tylko z Maxisa. Nawet im sie skończyly pomysły ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Sorry ,że to powiem al;e to sie powtarza ale nawet fajnie nowe kolory i tajemne pokoje
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|