![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A więc to mój pierwszy domek na forum i proszę o szczere komy^^
A no to jest domek Moniki Listek znajduje się w Miłowie no to zaczynamy^^ Monika przed domem: ![]() Domek za dnia nie za nocy: ![]() Korytarz: ![]() Kuchnia: ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() Sypialnia: ![]() Łazienka ale nie mogłam zrobić zdjęcia na wysokich ścianach więc tak zrobiłam: ![]() Rzut: ![]() Serdecznie zapraszam do komentarzy ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez yuppie : 14.12.2008 - 11:57 |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
W kuchni jest za zielono. Moglaś dać ciut jaśniejszą tapetę.
Ale tak poza tym to bardzo przyjemny simowy domek ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bjork jakoś tak mi się zrobiło nie wiem czemu a na ogół nie robię zielonych kuchni^^
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czyżby clean?
Bryła : Taka zwykła, ale nic nie mówię, bo ja robię gorsze Korytarz: nie podoba mi się kuchnia: to samo, co Bjork Salon: pusto :I Sypialnia: jedno zdj. ale ładna Łazienka: za czerwono. Ogród: nie w moim stylu Rady 1.widzę, że masz OŻ, rób zdjęcia z sufitem, lepiej wyglądają 2. Rób zdjęcia z włączonym światłem. EDIT: A gdzie zasłony? Ostatnio edytowane przez zelkam : 13.12.2008 - 10:01 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Nie podoba mi się łazienka, ponieważ ten kwiatek nie pasuje do całej kolorystyki, ogród za pusty, za mało ozdób, popieram Bjork'a w kuchni za zielono. Na ogół domek jest przytulny. Na razie nie masz talentu do robienia zdjęć.
Moja ocena to 6/10, czyli 4- Ostatnio edytowane przez dżin. : 13.12.2008 - 10:02 |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
W ramach oszczędności (nie wiem czego) zrobiłaś tylko 10 zdjęć?
Przód- za dużo tych maków. Nie pasują do ścieżki. To samo z tymi kwiatkami po makach- nie dość, że również kolorystycznie nie pasują, to jeszcze ubogo tam wyglądają. Bryła- dach mógłby być bardziej płaski. Muszę powiedzieć, że całkiem niezłe to połączenie białej i szarej cegły w ten sposób, chociaż ja bym to zrobiła to jeszcze inaczej- tak po mojemu... Przedpokój- hmmm... Te "półeczki" jakoś niezbyt przypadły mi do gustu, a cała ta jedna, trzykratkowa ściana jest za bardzo zagracona. Kuchnia- zbyt ciemny odcień zieleni na ścianach. I piecyk mogłaś zostawić biały (byle by nie był zielony). Salon- na drugim zdjęciu widać straaaszne pustki (walnęłabyś kwiatka do roga- może byłoby OK ![]() Sypialnia- mam ocenić po jednym zdjęciu?! A niee... Inaczej Cię załatwię- po rzucie widać, że pusto. Pościel nie pasuje. Łazienka- czerwień w zielonym domu? Odpada. Ogół- nieźle, jak na pierwszy raz, ale mogłaś się bardziej przyłożyć. Następnym razem nie zostawiaj tylu pustych miejsc w domu i wklejaj więcej zdjęć. 5/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
zelkam prawie clean nie które obiekty to rekolorystyka^^
Liv oki własne chciałam żebyście mi wszystkie błędy powiedzieli a ja się spróbuje poprawić ![]() Ostatnio edytowane przez yuppie : 13.12.2008 - 10:03 |
![]() |
#8 |
|
![]()
Jakbyś zrobiła bardziej oryginalną bryłe, było by fajnie. Ładna kuchnia. W salonie troche za pusto. Usunęłabym ten obraz nad łóżkiem, a wstawiłabym jakiś pejzaż. Łazienka fajna. Nie widziałam jeszcze chyba łazienki w czerwonym kolorze. Następnym razem po eksperymentuj z ozdobami, sofami, regałami. Żeby nie było tak pusto
7/10
#9 |
|
![]()
bryła niby ok ale dziwne rozmieszczenie okien.
na rzutach doskonale widać pustkę. kuchnia- tfu, różne odcienie zieleni pomieszane z jasnym brązem?...nie. łazienka też brzydka. mogłaś zrobić więcej zdjęć sypialni. no ale ogólnie to nawet ładny. 5,5/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie najgorzej ale pustawo :/
Szkoda że taki skromny ogródek. 6/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|