![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hmm, no, ogółem moze byc... ale nie jest cudowny. Jezeli robisz bryle nowoczesna, to dobierz na zewnątrz jakieś inne kolory i barierka na balkonie w ogole mi nie pasuje. W srodku tez nie za fajnie, style mieszane. W pokojach dzieci za ciemno.
Troszke za duzo okien, strasznie biało w łazience na gorze, i ten zloty kran... Ogolem moze byc, ale nic specjalnego. 4.5/10 Ps. a skąd są te cuda maskotki w pokoju dziecka? ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bryla mi sie spodobala,taka...inna xP
Wnetrza tez,moze nie sa takie 'oh ah' ale kiepskie tez nie ^^ Najbardziej spodobal mi sie pokoje Narieshe i Mireale (swoja droga,to super imiona) W tej lazience na gorze to jest za bialo,a ten zloty kran tylko jakby poteguje to wrazenie ogolnej bieli xd 6/10 |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten ukośny korytarz jest fajny xD
A z tym ogrodem to naprade Ci nie wyszlo ![]() Ale bryła jest nawet ładna ![]() Wnętrze jest boskie, a o te okna to już spytam w dziale Gdzie mogę to znaleść ![]() 8/10 ![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
dom bardzo mi sie podoba ale niektore rzeczy bym zmieniła i chętnie bym pobrala ten domek
|
![]() |
#6 |
|
![]()
Domek przytulny,ale za specjalnie do gustu mi nie przypadł.
A propos tych maskotek to niestety są one ze Store http://pl.store.thesims3.com/setsPro...OFB-SIM3:17863 |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
Umeblowanie oraz wystrój mi się bardzo podoba. Ale bryła już niezbyt.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bryła - 9/10 bardzo ładny ogród dla mnie
Salon- 7/10 nie najgorsze połączenie kolorów ![]() Kuchnia i Jadalnia - 8/10 Łazienka - Trochę za mało jej widać ![]() Korytarz na piętrze ładnie zrobiony 8/10 Łazienka na pietrze - 7/10 Pokój Shionen - Gdyby w wakacyjnych podróżach były Karaiby (szkoda że ich nie ma ![]() ![]() Pokój narieshe - Bardzo ładny 9/10 Pokój Mireale - Może być 8/10 Ogólna ocena - 8.00 ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Niezbyt podoba mi się bryła, jak i jej otoczenie
![]() Wnętrze dosyć ładne, lecz niewystarczająco... w wielu miejscach brakuje mi Kreacji Stylu 6,5 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ogród właśnie nawet fajny. Denerwuje mnie za duża ilość ukośnych ścian i te okna.
Ale wystrój w domu jest przyjemny i ładny. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|