![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
cóż, mam problem z instalacją gotowych simów jakichś tam gwiazd. mają rozszerzenie sims2pack, więc po kliknięciu na taki plik powinien sie automatycznie zainstalować do gry bym potem mogła w opcji tworzeniu rodziny go znaleźć i używać..... tylko że.... jak klikam to pojawia się zwyczajne:"Otwórz za pomocą:", więc wybrałam autorun (the sims 2, to czym uruchamiam grę)....ale simów nie mogę znaleźć w grze.....klikajac na taki plik po wybraniu już programu do otwierania czyli autorun, wyskakuje bład że coś tam z .dll...... pliki o tym rozszerzeniu(sims2pack)mam oczywiście rozpakowane w folderze Download...... meczy mnie już to..... zgóry dzięki za pomoc ;*
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A weź sobie zainstaluj sims2pack clean installer ze strony modthesims2.com - najłatwiej zainstalujesz simy w grze
![]() Ewentualnie otwórz za pomocą, ale PackageInstaller.exe a ten plik znajdziesz w C:/program files/ea games/ Folder z ostatnio zainstlowanym dodatkiem/akcesoriami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
zainstalowałam installer i działa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
|
![]()
Być może trzeba było ściągnąć osobno fryzurę bo nie była załączona, ale o tym poczytasz na stronie, z której ściągałaś simów
![]() Proszę bardzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Może, ale zauważyłam ,ze nie które dodatki mają u mnie rozszerzenie PACKAGEDISABLED, co wydaje mi się ,że chyba nie są zainstalowane, czy można je czymś zainstalować tak jak tamte?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
To chyba pliki oczyszczane za pomocą clean installera. Ale nie jestem pewna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
|
![]()
Słusznie rozumujesz Zelkam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
a...... czy może dlatego ja mam między innymi brak ściągniętych ubrań tylko jakieś wyglądające tak samo standarty mimo ściągnięcia dodatku....bo nie ściągnęłąm do tego mesha?
jak można przywrócić wyłączone dodatki? |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mesh musi być, inaczej nie ma mowy żeby dodatek pojawił się w grze. Możesz włączyć zawartość zmodyfikowaną podczas uruchamiania The Sims 2, wtedy dodatki pojawią się z powrotem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
ach, to na pewno stad te królicze głowy itd....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|