![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
cześć
![]() Wczoraj zauważyłam, że z racji bardzo obszernego folderu Download, mam mało miejsca na dysku C... Postanowiłam więc przenieść folder z Moich Dokumentow na dysk D. Sprawdziłam najpierw w necie, czy tak mozna, okazalo się, że ok, nawet tu o tym pisaliście. Szkoda tylko, że moja gra zwariowala ![]() Macie jakiś pomysł, jak mogę przywrócić wszystko do moich dokumentow? niech sobie tam siedzi... ps. Dodam, ze teraz jak wchodze do moich dyskow, pojawia mi sie ikonka dysku D, a kiedy w nią kliknę - po prostu odnosi mnie na dysk D. Ostatnio edytowane przez lithium : 06.02.2010 - 22:12 |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Bardzo możliwe, że czymś zająłeś komputer i nie pozwoliłeś przenieść całego folderu "Moje Dokumenty na dysk D.
Sprawdź, czy masz je też C:\Documents and Settings\tu ewentualnie nazwa Twojego profilu. Jeżeli tak, to przenieś z powrotem te z dysku D w to miejsce na C, ale nie ręcznie tylko na zasadzie, na której je przenosiłeś. Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zrób przywracanie systemu do poprzedniego stanu, wtedy Downloads powróci. Tylko musisz wybrać w tym przywracaniu taką datę, kiedy Downloads był w Moich Dokumentach, a nie juz poza nimi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Chciałam zrobić przywracanie, z tym, że hm.. mam vistę i żeby nie pochłaniała takich ogromnych ilości miejsca na dysku usuwane są stare punkty przywracania.
Poza tym, mogłam wspomnieć w pierwszym poście o tym, że mam vistę właśnie. Tu wszystko nadal wydaje mi się takie skomplikowane. Strasznie się pogubiłam, chciałam uporządkować wszystko metodą odwrotną do tej, którą przerzuciłam folder z simami na dysk D, ale.. nie umiem.. ![]() Chyba pozostaje odinstalować simy.. Szkoda tylko, że zjechałam do domu, od poniedziałku ferie, a płytki zostawiłam w mieszkaniu tam, gdzie studiuję... ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|