![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam, Mam pewien problem.
Mianowicie zrobiłem format dysku twardego wraz z instalacją na nowo Windowsa XP, Podczas instalacji Sims3 z Oryginalnej płyty zakupionej w Empiku wyskoczył mi błąd podczas instalacji, i tak za każdym razem. Wynikiem tego jest porysowana płyta oryginału. Postanowiłem że ściągnę wersję Sims3 z internetu i tak się stało, co prawda razem z grą był załączony crack. Zainstalowałem grę Sims3 ściągniętą z internetu używając Oryginalnego Klucza z pudełka z gry lecz nie kopiując żadnego crack'a i innych gówien. Gra zainstalowana pomyślnie i klucz of course działa lecz jest jeden problem i to mnie martwi. Przy włączeniu gry wyskakuje okno z informacją że "Wersja gry nie została poprawnie zweryfikowana" czy coś w tym stylu, domyślam się że nie rozpoznaje klucza z płyty... ;/ Nie wiem co jest nie tak i chciałbym się dowiedzieć co mogę w tym kierunku zrobić żeby było wszystko idealnie. Pozdrawiam i dziękuję z góry za odpowiedź. |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ściągnij grę przez menadżera: http://na.llnet.cdn.ea.com/u/eadm/eadm-installer.exe. Pobierasz, instalujesz, wpisujesz kod i ściągasz simsy.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|