![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cześć
![]() Chciałabym wam pokazać moje simki.To moje pierwsze prace, więc nie są najlepsze, jednak proszę o szczere komentarze i wskazówki co robię nie tak. A teraz przejdźmy do rzeczy: Talisha: ![]() ![]() ![]() Nazlie: ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ładne najbardziej podoba mi sie Nazlie jest dużo kolorów
i ten ogrud jest fajny daje 9/10 dlatego ze pierwsza simsa tak mi troche nie pasuje jest ładna ale taka troche chuda |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dziękuję za szczere komentarze
![]() Kiedy będę robiła kolejną simkę postaram się zastosować do uwag ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Talisha - Taka sobie, 7/10
Nazlie - Ładniejsza, 9/10 |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Pierwsza simka jest brzydka, druga może być
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
obydwie simki są... taki zwykłe
nie mówię, że to źle, ale nie podobają mi się jedyne ci przypadło mi do gustu to oczy Talishii i usta Nazli Ta pierwsza wygląda trochę jakby miała szczękościsk O.o ogólnie jest dobrze, ale simki wymagają paru poprawek |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Talisha
Twarz: 6/10 (usta - za małe, oczy - za duże, kolor oczu - może być, nos - nie wydaje się być zły) Fryzura: 8/10 (z daleka trochę przypomina hełmofon...) Skin: 8/10 (przy obojczykach trochę za jasny; i jeszcze to coś nad górną wargą mi przeszkadza [w sensie, że za bardzo to widać]... ale ogólnie nieźle ;]) Makijaż: 9/10 (b. dobry) Ciuchy: 8/10 (nie mam czego zganić, ale pochwalić też zbytnio nie) Ogółem: 39/50 co w przeliczeniu na ocenę szkolną daje: 4- Nazlie Twarz: 10/10 (bezapelacyjnie ^^) Fryzura: 9/10 (punkt w dół za to, że trochę tak... plastusiowo wygląda xP) Skin: 9/10 (taki dziwny ma biust...) Makijaż: 10/10 (patrz twarz) Ciuchy: 7/10 (kolorystycznie trochę dziwna ta kieca) Ogółem: 45/50 co w przeliczeniu na ocenę szkolną daje: 5- Jak na pierwszy raz to wyszło Ci całkiem dobrze. Nie podobają mi się jedynie ubrania do tych simek (może dlatego, że nie lubię zbytnio oceniać kiecek?). Ale... czekam na dalsze postępy pracy. ^^ Ostatnio edytowane przez Kab Hun : 19.03.2010 - 11:04 |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Pierwsza.
Rozkraczyła się jak do seksu. Jest strasznie sztuczna i plastikowa, a twarz ma taką wepchniętą do tyłu. Druga. Druga jest o wiele lepsza od poprzedniej. Jedynie co, to nie podobają mi się jej brwi ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
I - szczerze mówiąc brzydka twarz,dziwne pozy
II - oo ta mi się bardzo podoba i jakie ma eleganckie buty ;] |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|