![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wow. Jak dla mnie świetny ; ).
Bardzo ładnie umeblowany, szczególnie mi się spodobała jadalnia. Mogę wiedzieć, z jakich stron ściągasz meble/dodatki : >? 9,5/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Jak dla mnie bomba
![]() Jak wszystkie twoje domy. Masz do tego rękę ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Pomieszane style, pomieszane kolory , bryła nie prezentuje nic nadzwyczajnego, a lustro na lustrach jest straszne. Po tamtych projektach co nam zaprezentowałeś czuje się rozczarowana.
#5 |
Guest
|
![]()
świetny dom !
widać, że masz talent i dużo fajnych pomysłów ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Souella, ze strony zwanej "oryginalne meble i inne obiekty maxisa znajdujące się w oryginalnych dodatkach produkcji EA''
![]() Swoją drogą to właśnie mój styl, no, może nie koniecznie bryła, bo nie chciałem udziwnień. Za to wnętrza, to kompletnie mój styl. Zapraszam do obejrzenia pozostałych moich prac (adres w sygnaturze), przekonajcie się, że to wcale nie są moje 'najoryginalniejsze' wnętrza. ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Twój kolejny świetny dom ^^
Oczywiście 11 |
![]() |
#8 |
|
![]()
Dom jest bardzo ładny, ale poprzednie jakoś bardziej mi się podobały.
W tym nie podoba mi się niektóra kolorystyka i lustro na lustrze (jak już pisała Inko). |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
W niektórych pomieszczeniach nie pasują pomieszane kolorki mebli (biały i brązowy). Robi to dosyć dziwne wrażenie. Rzeczywiście to nie jest najlepszy dom, poprzednie były lepsze.
Ostatecznie 6/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Nie trzeba ci mówić, że robisz piękne zdjęcia brył, ale tylko brył, bo zdjęcia wnętrz ci wychodzą fatalnie tzn... tak przeciętnie w porównaniu z fotografiami wspomnianej bryły. Lepiej ci też właśnie TA część zawsze udaje. Pomieszczenia może i są ładne, ale nie pasują mi tu te dywany w różnokolorowe kwadraty. Jedno trzeba ci przyznać, znasz się na rzeczy
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|