![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Więc tak:
Bryła mi sie nie podoba, a już szczególnie dach. Fajnie, że kto jeszcze robi domy w the sims 2 : D. Ogród zbyt pusty i te tuje.. Kuchnia jest mało zagospodarowana. Sądząc po łóżku w sypialni, wnioskuje, że masz OŻ, więc mogłabys postawić na blatach ciut więcej rzeczy. Jadalnia jest całkiem w porządku. Salon powiem tak: Jedno z Rus, drugie z Prus. Pokój dziecka - piękny kolor, jesli chodzi o pokój malucha za co masz plusa. Korytarzyk b. fajny taki staroswiecki, z tym że nie pasuje do reszty domu. Sypialnia: duża, pusta, brzydka tapeta i ten obraz .... Ogółem 6/10
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dziękuję bardzo :**
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ty to budowałaś?! (No pewnie, że tak, co za głupie pytanie) W każdym razie ten dom, w porównaniu do Twoich poprzednich dzieł, to.. to.. no nie wiem co powiedzieć. Jestem bardzo zaskoczona! Ale zacznę od początku. Ogród- musiałam od niego zacząć, bo jest super. Strasznie mi się podobają, te altanki, ścieżki, roślinki, no ogórd na 10/10. Bryła-jak widać jest okazała, trochę dach mi nie pasi (jak zwykle z resztą), ale nie chodzi o kolor, tylko takie jakieś dziwne ułożenie (?) Ale do bryły nic nie mam. Co do pomieszczeń, to nie będę się po kolei rozpisywać, bo za każdym razem odp. byłaby taka sama: super. Baaardzo fajne dodatki. Pozwolisz, że później się przyczepie po nie? Fajnie przemyślane pomieszczenia, a tym pokojem dla dziecka to mnie rozwaliłaś. W szczególności podoba mi się bardzo też salon, jadalnia (fajne zasłony ![]() Dom jak do tej pory, uważam za najlepszy i wiele takich prac. Bez żadnych zastrzeżeń i wyrzutów sumienia (xD) mogę dać 10/10. Pozdrawiam! I zdrowiej mi tam! ![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Tego zdania nie będę już komentować, bo aż brak mi słów. <żal> Ostatnio edytowane przez Merve : 20.09.2009 - 15:55 |
|
![]() |
#5 |
|
![]()
Zbyt wysoka samoocena? Oo
Bryła do koszmar, ogród też brzydki, po co 2 altanki takie same do tego? W środku nie jest najgorzej ale nie jest też ładnie. Zgrabnie dobierasz kolory. Najbardziej podoba mi się pokój dziecka. 5/10
#6 |
Guest
|
![]()
Bryła jest brzydka, dach okropny. Ogród nie jest zbyt ciekawy. Dwie identyczne altanki - trzeba było w środku nich chociaż jakieś krzesełka i stolik postawić, okropnie to wygląda jak są takie puste.
W kuchni jest brzydka podłoga, nie przepadam za kaflami w kuchni, no i ten dywan. W jadalni kolor podłogi nie bardzo pasuje do ścian. W salonie zamiast tych krzesełek przydałaby się jakaś sofa. Dwa dywany obok siebie jak dla mnie wcale ładnie nie wyglądają. Pokój dla dziecka jest ok, jedynie ta lampa przy oknie mi przeszkadza. Łazienka jest brzydka, nic w niej mi się nie podoba. Korytarz troche za ciemny. W sypialni jest brzydka tapeta, pomieszczenie sprawia wrażenie pustego. Najładniejsze pomieszczenie to przedpokój jeśli chodzi o kolorystyke, bo umeblowanie jest takie sobie. Ogólnie dom nie bardzo mi się podoba. |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bryla cos nie tego,dach..okropny :P
W sypialni ta tapeta w sloneczniki zdecydowanie niee,az sie niedobrze robi. W pokoju dla dziecka cos za pomaranczowo ;p Za to w kuchni brzydka podloga,dywan tez. Ogolnie to dom calkiem niezly. 5/10 |
![]() |
#8 |
Reputacja: 17
|
![]()
Witam!
Bryła z deczko nie wyszła, ale z następnym domkiem popracujesz nad tym i zobaczysz, że istnieją jeszcze inne bryły oprócz prostokątów. ![]() Tapeta w salonie nie do zniesienia przynajmniej dla mnie. Pusta altanka? Czemu? - 1 pkt. Nie podoba mi się rząd drzewek przypominających zapałki, albo rządek z kostek domina, mogłyby być ze 3 lub 4 ale nie 18 obok siebie. ![]() Nie przeszkadza mi pomieszanie stylów, bo ładnie się to prezentuje (dla mnie). Podoba mi się, a raczej urzekł mnie szklany "przedsionek" przed drzwiami. ![]() To tyle ocena końcowa pozytywna: 6,5 / 10 pkt.
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
każdy tak surowo i szczegółowo ocenia... o.o' nie wiem po co to.
najważniejsze, że twórcy podoba się jego dzieło :3 mi też się podoba, a co! świetne masz pokrycia podłóg i ścian z neta. trochę nie podchodzi mi łazienka i pokój dziecka (za dodatki z neta) ale ogólnie domek na plus (bez oceny numerowej, bo nie wystawiam takich) |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
@Topic: Nawet nawet =) Musisz tylko popracować nad rozplanowaniem miejsca w ogrodzie, by nie było tych pustyń pomiędzy jedną, a drugą roślinką, lub poprostu rób mniejszy ogródek. Zdjęcia rób z włączonymi u simów światłami. Te tuje to rzeczywiście mogłabyś sobie darować. Co do dywanów to już sie chyba ni wypowiem, ale jak nie masz pasujacych to nie bierz na siłę tych, co mają tylko podobny kolor. Ogólnie domek fajny, widać , ze funkcjonalny i simom dobrze by się w nim żyło. 5,5/10 może... |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|