![]() |
#2 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Zdaję sobie sprawę, że z Maxisa ciężko jest wybudować cokolwiek ładnego. Tobie się to, niestety, nie udało. Dom jest taki smutny, monotonny. Nie chciałabym w nim mieszkać. Źle podobierałeś kolory i dekoracje. Pokój z jadalnią i kuchnią jest za duży. Żywopłot też się nie sprawdził. Jeśli bardzo chcesz tworzyć naprawdę fajne domki z rzeczami Maxisa, zainwestuj w akcesoria IKEA i Kuchnia i łazienka. A jeśli nie to... Może spróbuj z dodatkami z neta? ![]() ![]() 4/10 Ostatnio edytowane przez Liv : 03.08.2010 - 09:55 |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Domek taki sobie
![]() Plac taki pusty ![]() Ocena:6/10 |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiesz, jedynie podaoba mi sie rozkład pokoi - możnaby było wymodzić z nich cos naprawdę fajnego.
Nienawidze Maxisa - postawiłabym na dodatki z internetu - ułatwiają życie i użytkownicy nie dostają nerwicy ![]() 3/10
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
nic nadzwyczajnego...
świeci pustkami i niezagospodarowana działka poza tym bardzo maxisowy i tyle 3/10 za trud włożony w linkowanie zdjęć, a nie w budowę domu |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A mi się podoba o.O
Jedynie podwórko takie jakieś puste... 9 |
![]() |
#7 |
|
![]()
Omatko, nie,.
3/10 Nic do niczego nie pasuje, kolory nie dobrane, jasny płotek do ciemnej elewacji. fuj. |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Dla mnie domek całkiem przytulny jednakże nawet na jedną osobę wydaje mi się za mały.
9/10 ,ponieważ trochę ciemno w domu ;( |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Cóż... pokoje wydają mi się za duże ( możliwe ,że tylko mi się wydaje) i łazienka taka jakby ze szpitala wyjęta .Reszta OK 6/10
|
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Nieee... Nie lubię takich domków. Są za szare, monotonne, wiejące pustkami i są takie bez życia. Jak ten...
Źle dobrane kolory, brzydka elewacja domu (bryła zresztą też)... 2/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|