![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Grałem pewną rodziną kilka godzin i dosyć daleko nimi zaszedłem (szczyt kariery, przyjaciele). W tej rodzinie był nastolatek. Miał on sympatię. Wcześniej tą dziewczynę dorosłem, ale on przychodziła z nim po szkole. I pojawiała się taka chmurka, gdzie można było kliknąć trzy opcje. Jedną z nich było reset i to właśnie klikałem. Teraz jak chciałem zapisać i wyjść, to opcja zapisu, przejścia do otoczenia i wyjścia jest zablokowana. Tak jak wtedy, kiedy przychodzi złodziej, komornik, opieka społeczna. Czy to jest wina tego reset? Kiedyś mi już się tak zrobiło i też kliknąłem reset i można było zapisać. Co muszę zrobić żeby zapisać?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Kiedy przychodzi złodziej albo komornik opcja wyjścia do otoczenia powinna być jak najbardziej możliwa. Tryb kupowania i budowania, owszem, jest zablokowany w takich momentach, ale opcje i album zdjęciowy powinny być... normalne
![]() I jakie trzy opcje? Nigdy mi się takie coś nie pojawiało, gdy nastolatek przychodził z koleżanką ze szkoły. Podczas pracy pojawiają się zadania, i tam jest 'Ignoruj' i dwie inne.
![]() |
#3 |
|
![]()
Cz to nie były przypadkiem takie opcje jak się naciśnie force error.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
tez mi sie wydaje, ze to były te.
po 'reset' mi nigdy sie z tym nic nie dzialo. mi tez sie tak zrobiło jak usunelam opieke społeczną co przyjechała, wrr. no a jak wyłączysz gre (menadżerem) i znowu włączysz tą rodzine to to samo? chyba nic nie da sie zrobić niestety ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ta rodzina to byli Biedakowie. U mnie już bogaci. Wcześniej grałem Przyjemniakami i Andżelika dorosła. A jak grałem z Biedakami to dorosła Andżelika przychodziła jako koleżanka ze szkoły i chciała wymykać się z domu. Ta wiadomość była po angielsku i były trzy opcje: canel, reset i delete. Kiedyś już kliknąłem delete i sim mi zniknął. Jak kiedyś kliknąłem canel, to pokazało mi się znowu i zostało mi tylko reset. Wtedy jak Damian przychodził ze szkoły, to koło skrzynki na listy pojawiała się Andżelika i Błażej, który powinien skończyć lekcje o 15.00. Pomyliło mi się z tą opieką, komornikiem i złodziejem, ale nie można było zapisać, wyjść do otoczenia i wyłączyć gry. Wyłączyłem menadżerem i włączyłem i działało. W czasiek całej gry miałem włączony kod: boolprop testingcheatsenabled true. Nie mam w tej chwili zainstalowanego żadnego dodatku, ani dodatków z internetu. Już teraz normalnie gram, ale chciałbym wiedzieć co z tym zrobić na przyszłość.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
a a a rozumiem.. że ci wyskakiwało cały czas to samo, trzeba bylo tak od razu : D
na przyszłość? jak ci samo takie coś wyskoczy to daj reset. wyłączy sie. ale jak chcesz kodem usunąć np. fotel, to klikasz z shiftem na owy fotel, dajesz "force error" i wyskoczy ta wiadomość, dasz "delete" to ci to usunie.no rozumiesz : P pamietaj - samo wyskoczy - daj reset.inaczej sima ci usunie. nie powinno znowu wyskoczyć przy "reset". no, to tyle ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
A co z tym zapisaniem? Jaki mógł być tego powód?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|