![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pierwszy dom po mojej forumowej przerwie.
Kiszę się w domu jak te ogórki w słoiczkach przez swój nieciekawy stan zdrowia, (:/) no i spłodziłam takie cosik. Właściwie to bryła nie jest nadzwyczajna, ale wydaje mi się, że wnętrze mi sie udało - a przynajmniej podoba mi się, jak mało co z moich tworów. Szkoda tylko, że gra mi padła i wszystko się wczoraj poszło... nooo. Teraz trzeba budowac na nowo ![]() Ale teraz koniec paplania, tylko wstawiam domek ![]() Bryła (wybaczcie za simów) ![]() ![]() Przedpokój ![]() ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() ![]() Garaż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I właściciel, na koniec ![]() ![]()
![]() |
#2 |
|
![]()
Bryła owszem, kiepska, jednak w środku jest bardzo ładnie, tylko kuchnia do mnie nie przemawia w porównaniu do innych pomieszczeń jest tam napaćkane wszystkiego.
9.5/10 I uroczy właściciel ![]()
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
Heineken to podstawa
![]() Szczerze mówiąc widziałem lepsze, ale i ten nie jest najgorszy ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
A mnie się podoba ^^ (chrupciu sam jesteś mroczny i ponury, zapomniałeś już swojej roli?
![]() Lubię takie klimaty, a za sypialnię to Cię kocham! ![]() ![]() chciałabym mieć taką ![]() Właściciel - wiadomka, chyba nie muszę mówić, że jest sexy? :> Jedyne co w garażu jakoś nie pasują mi te okna, wydają mi się za eleganckie jak na takie obskurne pomieszczenie ![]() I chyba zapomniałaś o schodkach do tego "patio" na plaży ![]() Ogólnie 9/10 ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Omg! rzeczywiście zapomniałam, thx rudzielcu
![]() chrupku, wszystkie moje domy są ponure, bo ja jestem ponura ![]() ![]() Miwako dziękować ![]()
#6 |
Guest
|
![]()
rzeczywiście bryła nie jest zachwycająca, ale wnętrza prezentują się już lepiej
![]() mimo to, nie podoba mi się ciemna kolorystyka ogólnie panuje w domu... 8/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bryła faktycznie beznadziejna
![]() Ale za to reszta mi się podoba; wszystko fajne i dopasowane ![]() ![]() No, ale ogóle bardzo fajny dom ^^ 9 |
![]() |
#8 |
|
![]()
bryła mnie przeraża za co masz minusa,następnie wnętrze całkiem ciekawe takie inne tylko te tapety jakieś takie dziwne nie grają ze sobą razem,bardzo ładna kuchnia oraz salon to chyba wszystko a i jeszcze coś zdjęcie bryły wygląda jak by wielka fala szła za domem i zaraz miałaby go zmieść z powierzchni ziemi ;D ogółem to 7/10
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Jak dla mnie bryła nie taka zła, ale mogła być jakoś inaczej pomalowana. No i sprawia wrażenie "rozciągniętej" po działce ;> Wnętrza ładnie urządzone, ale jest za ciemno. 7.5/10
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Bryła mi się nie podoba, ale w środku perfekcja
9/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|