![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. Po dłuższym czasie chcę wam zaprezentować moje nowe dzieło. Domek nie zawiera żadnych dodatków z internetu, więc moge go wystwić do pobrania, gdy będziecie chcieli. Dom z zewnątrz porasta bujna roślinność. : ]
Zaczynamy: - domek z zewnątrz - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - taras - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - wnętrza - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - sypialnia - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - przedpokój - ![]() ![]() ![]() ![]() - łazienka - ![]() ![]() ![]() ![]() - i 1 zdjęcie garażu - ![]() To tyle. Jestem gotów na krytyke. Pozdrawiam i licze na liczne oceny. ![]() Ostatnio edytowane przez Ares960 : 20.02.2011 - 17:15 Powód: Nie dozwolony rozmiar zdjęć. |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek z zewnatrz bardzo ladny, ogolnie ladny jest ^^. Wszystko wydaje sie jak by bylo na swoim miejscu i w ogole takie poukladane. Ten przedpokoj ma jedynie takie bardzo ostre kolory, a w sypialni dalabym bledszy kolor na sciany. a tak, ogolem to jest calkiem spoko, mysle ze fajnie by sie w nim gralo
![]()
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niektóre zdjęcia się powtarzają!
Tej roślinności to nawet jest za dużo. Plus za domek bez dodatków z neta, a minus za brak zasłon i firan w oknach. Wszędzie jest ten sam sufit. Kolorystyka wewnątrz mi nie odpowiada, bo np. sypialnia: ściany niebieskie, drzwi czerwone, podłoga koralowa, a łózko zielone. Albo wściekle różowy obraz w limonkowym przedpokoju. Niepotrzebna lampa pod oknem w łazience. Niestety, ale nie podoba mi się. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
domek ładny. bardzo podobają mi się kolory ścian i ogólnie ozdoby. (; pozdro.
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Co mi się nie podoba:
- pomarańczowa elewacja ale to rzecz gustu, moja subiektywna opinia - sufit we wzory ale to dlatego, że ja preferuję raczej albo biały albo drewniany - niebieski kolor w sypialni wydaje mi się za intensywny Podoba mi się: - ogród - otoczenie basenu - salon i kuchnia
Ostatnio edytowane przez figa : 05.06.2011 - 14:08 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|