![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej, dzisiaj byłam w Empiku i czytałam wymagania sprzętowe dla The Sims 3 i dla The Sims 3 Wymarzone Podróże. Zauważyłam pewną różnicę,The Sims 3 Wymarzone Podróże pójdą na Windows 7, jednak jak to możliwe skoro podstawowa wersja The Sims 3 nie działa na Windows 7. Czy The Sims 3 pójdą na Windows 7, czy potrzebna jakaś aktualizacja ?
Ostatnio edytowane przez Liv : 07.06.2010 - 19:25 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
wszystko działa bez problemu, bez żadnych dodatkowych aktualizacji (mam windowsa 7 i The sims 3 podstawa+ dodatki) brak informacji na podstawie może wynikać z tego, że windows ukazał się później niż gra, ale pewna nie jestem.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dziękuje.
Po prostu chcę zmienić komputer wraz z oprogramowaniem dlatego się spytałam. |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tylko uważaj z Wymarzonymi Podróżami jeśli masz bo ja miałam zainstalowany windows 7 64 bity i nie poszły mi Wymarzone Podróże, a sama podstawa poszła. Na szczęście mam teraz 32 bitowy zainstalowany.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ja mam Windows 7 64 bity i wszystko śmiga idealnie, więc Miley nie wkręcaj ludziom tego, czego nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
dobra dobra już się nie odzywam. Ale ogólnie najlepiej się gra na Windows 7, ponieważ przynajmniej u mnie prawie w ogóle nie wychodzi mi z gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja chciałem powiedzieć że mam Windows 7 32-bitowy i Sims 3 mi niedziałają ponieważ pokazuje mi się w trakcie instalacji błąd danych FullBuild 2 czy coś takiego pomóżcie mi
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
a ja mam takie małe pytanie wogóle nie związane z tematem bo nie umiem dodawać mam oryginalną wersje simsów 3 to czy cos mi się stanie z grą jak zainstaluje donload na cycki
![]() |
#9 |
|
![]()
to zależy - niektóre dodatki z internetu powodują różne błędy. Tego nie da się przewidzieć, czy ten akurat spowoduje jakieś błędy czy też nie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
pomoże ktoś plis
|
![]() |
![]() |