|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witajcie w Nowym Roku! ;-)
na początek mała uwaga, post zawiera dość dużo zdjęć ![]() Chciałbym zaprezentować mój najnowszy projekt. Budynek wraz z otoczeniem powstawał prawie rok, ciągle odkładałem go na "potem" lecz teraz przyszła jego kolej ![]() Inwestor Mexiss-Seamont Estate Properties Sp. z o.o. Inwestycja Seamont Estate zlokalizowana jest w małej miejscowości wypoczynkowej położonej u podnóża gór i zarazem u brzegu morza - to połączenie daje wiele możliwości spędzania wolnego czasu, relaksu czy też dzięki swojemu urokowi miasteczko to jest rewelacyjnym kąskiem dla inwestorów w różnego rodzaju obiekty wypoczynkowe. Seamont Estate zawiera w sobie 80 mieszkań (na 5 kondygnacjach) oraz 4 lokale użytkowe ![]() Budynek został zaprojektowany tak, aby każdy mieszkaniec bądź gość czuł się jak najbardziej komfortowo. Ogrzewane podłogi, obiekt monitorowany 24/7, parking podziemny, plac zabaw dla dzieci, duży odgrodzony od lasu ogród, docelowo również sklepy, studio fitness a także bliskość naturalnego lasu mają czynić inwestycję bardziej prestiżową od konkurencyjnych budynków. Prezentowany budynek to budynek A, nie wiem jeszcze czy inwestor zdecyduje się na kontynuacje inwestycji ![]() Zapraszam do obejrzenia zdjęć ogólnych budynku ;-) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdjęcia nocne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz zapraszam do obejrenia pierwszego wnętrza, jest to biuro nieruchomości zlokalizowane na parterze budynku - lokal użytkowy nr. 1, pow całk 46m2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolejnym wnętrzem jest mieszkanie zlokalizowane na 4tym piętrze. Jest to średniej wielkości, 2 pokojowe mieszkanko z osobną kuchnią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za poświęcony czas ![]() Proszę o osobne ocenienie budynku ogólnie, lokalu użytkowego i mieszkania. Z góry dzięki za wszelkie wpisy i wszystkiego dobrego w Nowym Roku ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|