![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich!
Nasze forum odwiedzam od dłuższego czasu, najczęściej zaglądam właśnie do działu Zdjęcia z The Sims 3. Tworzycie wspaniałe simy. Pomyślałam że też mogła bym podzielić się swoimi tworami z innymi. Oto Simon ![]() ![]() ![]() ![]() A to Nonna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zapraszam do oceniania, każda uwaga mile widziana. |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Powiem Ci, że urzekłaś mnie. Simon mimo dziwnej fryzury jest cudown. niezbyt wymuskany.
Niewiem czemu ale jego usta mega Ci się udały. Zaś Nonna - też na plus. Ale ma zachude policzki. Przypomina mi Kate z Lost.
#3 |
|
![]()
Simon przypomina mi kogoś z musicalu 'Grease'
![]() Zaś Nonna jest dośc ładna ale nie podobają mi się jej oczy ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Simon - jest bardzo realistyczny. 10/10
Nonna - też wygląda jak żywa, tylko zmienił bym jej skin na bledszy bo ten jest zdecydowanie za brązowy. Jej usta mi się nie podobają. 8/10 Będę zaglądał pozdrawiam |
![]() |
#5 |
|
![]()
Zgadzam się z przedmówcami. Simon jest naprawdę bardzo realistyczny, podoba mi się to, jak go wystylizowałaś, tzn. ma taki "groźny" look. Nonna niezbyt mi się podoba. Ma dziwne usta, do tego szminka jest okropna. Jej wszystkie stroje są kompletnie do niej nie pasują, a pomarańczowy wygląda niezbyt korzystnie w połączeniu z karnacją Nonny.
Za Simona jak najbardziej 10. ![]() Za Nonnę 6. Pozdrawiam
#6 |
Reputacja: 14
|
![]()
No to, żeby nie było tak kolorowo, przyczepię się do zdjęć. Nie podobają mi się te ramki, poza tym każde ma inny rozmiar.
U Simona nos wygląda kanciasto. U simki z kolei jakiś nienaturalny kształt twarzy, no i te usta... Ocena ogólna: 8/10. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Rany, dziękuję za ciepłe przyjęcie, za pochwały jak i krytykę. Na swoją obronę mam - odnośnie wielkości zdjęć i ramek - że moja przygoda z wiadomym programem firmy Adobe dopiero się zaczyna. Co do wyglądu moich simów, osobiście uważam, że takie niedoskonałości dodają simom realizmu. Jeszcze raz dziękuję i proszę o więcej. Niedługo wrzucę coś nowego.
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Bardzo Podoba mi się Simon Również myślę że jest realistyczny . Nonna Też jest całkiem Ładna Aczkolwiek nie podobają mi się jej oczy . 8,99/10 .
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Simon to cały Travolta z Grease
![]() ![]() Simka już gorzej Ci wyszła. Ma za szerokie usta i zbyt uwydatnione kości policzkowe. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dziękuję za komentarze i przedstawiam Wam kolejną parkę:
Samuel ![]() ![]() ![]() ![]() Kalina ![]() ![]() ![]() ![]() no i razem ![]() sądzę że pierwsze zdjęcia i simy były lepsze, jednak z przyjemnością poddam się waszej surowej ocenie. Zapraszam do odwiedzin. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|