![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oprócz zdjęć z CAS'u będę tutaj umieszczał także zdjęcia simów z życia codziennego - żeby się nie rozdrabniać na tysiące tematów
![]() E, jak są za duże to napisać, dam miniaturki. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Ale fajni!! Nie mam sie do czego przyczepic ;d
Pierwsza simka naaj ![]() 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ale dużo komentarzy, aż spam się robi o_O
![]() |
#4 |
|
![]()
nie naprawdę pięknie
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie podobają mi się zdjęcia 8, 12, przedostatnie i ostatnie. Przy okazji mógłbyś jakoś ponazywać bo liczyć mi się wcale nie chciało
![]() Simka na pierwszym zdjęciu za blada ale podejrzewam, że jest to zrobione specjalnie ![]() W simce nr 2 się wręcz zakochałam ![]() ![]() Wszystkie inne cudowne ![]() Bardzo mi się podobają także zdjęcia robione na tle miasta ![]() 10/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Naprawdę simy robią duże wrażenie na mnie podobają mi się.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Booskie.
![]() Najmniej podoba mi się ta 2 simka. Najładniejsza 3. Zdjęcie 11 jest najlepsze. ![]() Naprawdę masz talent. Każde twoje wykonanie jest perfekcyjne. 10/10 ![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Szkoda, że nie nazywasz simów podczas prezentacji.
Ten sim jest świetny, taki artysta się wydaje. Z trzech kobitek podoba mi się ta mulatka, a najmniej ta pierwsza (ma za jasna cerę, dziwne oczy). |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Pierwsza simka ma tylko za długi nos.
9/10 Kolejna simka jest ładna nie mam do czego się przyczepić. 10/10 Kolejna simka jest trochę dziwna, tak jak pierwsza ma za długi nos i dodatkowo dziwne policzki. 5/10 Ostatni sim ma za małe oczy. 8/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 14
|
![]()
U pierwszej Simki nie podobają mi się oczy i usta, druga jest w porządku. Trzecia z kolei ma niepasującą fryzurę.Sim wygląda co najmniej dziwnie, nie podoba mi się. Kolejne zdjęcia nie budzą mojego zachwytu, ale ostatnie nawet mi się podoba
![]() Ocena za wszystko: 7/10. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|