![]() |
#1 |
Reputacja: 15
|
![]() ![]() Tworząc domek przyświecała mi idea stworzenia miłej, letniej rezydencji dla moich simów. Stwierdziłem, że powinien być on utrzymany w nowoczesnym stylu, ale przede wszystkim, funkcjonalny i niezbyt duży. Tak też powstało to coś ![]() Zachęcam do obejrzenia prezentacji i komentowania Krytyka mile widziana, rozumiem, że wyszedłem trochę z wprawy [długa przerwa ![]() Zewnątrz: ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() Jadalnia: ![]() ![]() Kuchnia: ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() Sypialnia + Gabinet: ![]() ![]() ![]() Weranda + Basen: ![]() ![]()
Evil is a Point of View Ostatnio edytowane przez Gio : 15.04.2011 - 19:47 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oglądam domek i nie wiem co powiedzieć, jest fantastyczny..! (a podobno wyszedłeś z wprawy ..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hmmm... A więc piszesz, że krytyka mile widziana? Trudno, muszę Cię zasmucić. Nie mam czego się 'uczepić'. Świetny dom, bardzo mi się podoba. Bez wahania daję 10/10.
Powiedz skąd najczęściej czerpiesz dodatki, bo są ciekawe. |
![]() |
#4 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
A tam wyszedłeś z wprawy. Ja bym powiedział, że nadeszły czasy Twojej świetności
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ło. Może nie jestem dobrą osobą, by Cię oceniać, ale muszę to napisać! Dom jest niesamowity. Myślę, że jest to także zasługa tych świetnych dodatków, ale trzeba mieć również dużą kreatywność i cierpliwość, żeby stworzyć coś takiego!
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Kiedy obejrzalam ten domek to pomyslalam sobie 'O Matko
![]() Bryla podoba mi sie, nie jest za kanciasta ani nie za wielka. Masz u mnie wielki plus za ogrod z zewntarz! ![]() ![]() ![]() 10/10 ![]()
#7 |
|
![]()
Dom jest naprawdę CUDOWNY, nie ma się do czego przyczepić, nie jestem zwolenniczką basenów, ale Twojej pracy ten basen dodaje niesamowitego uroku
![]() ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() ![]() ![]() 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 15
|
![]()
Pukami, rath, Gingers, Pinezka, muffindace, CuteDream, eyvee-Dziękuję za wszystkie komenty. Zmotywowaliście mnie do dalszych prac!
Dokładnie nie pamiętam skąd te wszystkie dodatki mam, ale jak wejdę w simy i cokolwiek będzie w ich opisach to wszystko spiszę ![]() Domek raczej nie będzie dostepny do pobrania, bo: - jest cholernie zbugowany i nie nadaje się do gry (przynajmniej u mnie), a lustrzana podłoga wyzionęła z mojego staruszka ducha i sie strasznie niemiłosiernie tnie :/ - nie jestem pewien, czy wszystko jest redystrybucyjne. - nie sprawdzałem, ale chyba nie jest do końca funkcjonalny. Jedynie może posłużyć do FS or VS ![]() I oczywiście czekam na jeszcze więcej Waszych opinii ![]()
#10 |
Guest
|
![]()
Żenada 1/10. Hehe nie no żartuje. Dom jest kozacki. Uwielbiam taki styl. Wszystko idealnie, kolorystycznie do siebie pasuje. Wygląd domu także jest w moim guście. Jeżeli mógłbyś podać skąd masz niektóre rzeczy byłbym bardzo wdzięczny. 10/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|