![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Moje kolejne wypociny
![]() W mieszkaniu zmieści się 3 simów, na osiedlu mogą też mieszkać simy sterowane przez grę. Zapraszam do obejrzenia osiedla, najpierw z zewnątrz, potem przejdziemy do mieszkania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korytarz ![]() ![]() Przedpokój ![]() ![]() Łazienka ![]() Pokój ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() Salonik ![]() ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() Balkon ![]() Rzuty ![]() ![]() ![]() Zapraszam do komentowania ![]()
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Musiałaś się nad tym nieźle narobić! Ale mi się podoba. Tylko temu szaremu budynkowi mogłaś dać inny kolor. Wnętrza budynków są ładnie urządzone, ale w starym stylu, jak widzę. Mnie się ten styl nie za bardzo podoba, lecz każdy ma swój gust
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Mogę określić jednym słowem: WOW. Bardzo dobrze zachowałaś klimat PRL'u łącząc niektóre elementy z nowoczesnymi obiektami. Od zewnątrz bardzo ładnie, ta szarość to specjalnie, taka naturalność. Bardzo mi się podoba 10/10
#4 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie to baardzo udany projekt, dopracowany i wogóle
Bryły jak bryły co tu ukrywać zwykłe klocki ale nie mogłyby być inne bo toi bloki otoczenie kojarzy mi się z latami 80 szare osiedle na którym coś powoli zaczyna się zmieniać Wnętrza są super idealnie pasują do reszty pracy, dopracowane w każdym calu ![]() No jestem zachwycony 10/10 |
![]() |
#5 |
Reputacja: 15
|
![]()
G E N I A L N E
Jak zobaczyłem jadalnię - WOW! Sypialnia wg mnie wyszła Ci najgorzej, ale w sumie nie dało się tego inaczej zaaranżować. Twoim celem było zapewne stworzenie obrazu typowego polskiego blokowiska. No i Ci nie wyszło- za mało syfu na zewnątrz ![]() ![]()
#6 |
|
![]()
@up, racja, jest zdecydowanie za mało syfu na zewnątrz
![]() Podobają mi się te lekko zniszczony plac zabaw oraz garaże. Jeśli chodzi o wnętrze, b. fajnie wygląda łazienka i salonik (piecyk&niezastąpione paprotki ♥), efekt psuje tylko czujnik dymu, no i ta sztaluga w sypialni. Kuchnia jest ok, tylko przydałoby się poustawiać więcej ozdób (talerze, szklanki, itd.). Na balkonie obok prania brakuje jakiegoś roweru i innych bałaganów ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Całość genialna!!! Mieszkanie-podoba mi się tylko salon,ale odrazu przychodzą mi do głowy skojarzenia z roznymi filmami jak "Kogiel Mogiel" czy "Czterdziestolatek". Idealne do fotostory lub videostory.
|
![]() |
#8 |
|
![]()
świetne. mieszkania są super, takie klimatyczne. i wogóle cud miód i orzeszki. a to jest normalnie taki apartament, i tam może kilka rodzin mieszkać, czy tylko jest jedno mieszkanie tak jak w apartamentach z pz ?
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Jejku! Takiego szukałem godzinami po internecie! Jest idealnie idealne
![]() Prooooooooooooooooooszę Cię daj to osiedle do pobrania. |
![]() |
![]() |
#10 |