![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Andrew Paxton
- młody dorosły - ambitny - wirtuoz - rodzinny - przyjacielski - poczucie humoru -ulubione jedzenie : sushi -ulubiona muzyka : własna ![]() ![]() Spodnie, płaszcz( cała górna część) by orange-sim fryzura EA oczy by Elexis brwi EA Abbie Paxton: -młoda dorosła -poczucie humoru -infalna -niezdarna -rodzinna -wirtuoz -ulubione jedzenie : naleśniki -ulubiona muzyka : własna ![]() Cały ubiór by orange-sim włosy newsea oczy by Elexis szminka, eyeliner by pralinesims ![]() Górna część by EA spodnie by orange-sim buty by anubisunderthesun Na razie tyle, tak na przedstawienie, przepraszam że zdjęcia nie są za dobre itp., ale nie jestem najlepszym fotografem ![]() Ostatnio edytowane przez EFF : 16.11.2012 - 17:17 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Po co piszesz skąd pochodzą dodatki?
![]() Sima nie ocenię, bo nie ma zdjęcia twarzy z bliska. Za to u simki podobają mi się tylko oczy.. Według mnie usta powinny być trochę mniejsze, nos w ogóle mi się nie podoba. Na początku sama nie umiałam robić ładnych nosów na tym skinie... Liczbowo na razie nie ocenię, czekam na następnego sima. |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
easey, dzięki za ocenę, a co do dodatków, to pisze, jakby ktoś szukał to od razu ma.!!
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|