![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Moja simka
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Ostatnio edytowane przez Diana : 17.02.2024 - 14:18 |
|
![]() |
#2 |
Admin Emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
Chłopie (czy dziewczyno), z takim linkiem to najwyżej Twoje rybki będą mogły obejrzeć tę simkę, musisz to na imageshacka albo tinypica wgrac, albo na jakiegos innego hosta - w internecie jest dużo stron oferujących darmowy hosting zdjęć.
#3 |
Guest
|
![]()
od siebie dorzucę, że tutaj macie regulamin działu ze zdjęciami: http://www.forum.thesims.pl/showpost...38&postcount=1
na samym dole regulaminu macie poradnik jak prawidłowo umieszczać zdjęcia, krok po kroku. Proszę się z tym zapoznać albo kolejny topic poleci. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jesteśmy nowi więc prosimy o wyrozumiałość
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
nowi nie są zwolnieni z czytania i przestrzegania regulaminów forum. Dobranoc
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ekhem plusy i minusy:
- za mały nos - brak prezentacji + fajne włosy Ocena: 3,5/10 - popracuj trochę. |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Brak prezencji? Haha
http://imageshack.us/photo/my-images...263b2da35.jpg/ Sory źle przeczytałam. Nie miałam za dużo fot postaram się dodać jakieś nowe. Ale wydaje mi się, że nos jest mały i zgrabny;] Ostatnio edytowane przez Liv : 16.07.2011 - 13:10 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Nic nie widać, zero prezentacji, link zamiast zdjęcia. Zrób więcej zrzutów i przedstaw je jakoś. Pokaż przede wszystkim zbliżenie na twarz od przodu.
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Z tego co widzę, simka jest bardzo ładna, tylko kształt nosa mi się nie podoba. Reszta - makijaż, kolczyki, fryzura itd. - dobrze dobrana. Widać, że umiesz robić simy, tylko jeszcze je jakoś zaprezentuj: kilkoma zdjęciami w JEDNYM poście, nie w linkach, z pomysłem. Dodaj jeszcze kilka zdjęć, bo jest tego warta!
Z tytułu wnioskuję, że nie będziesz tu dodawać nowych simów? A może jednak? |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Mnie się podoba, nawet bardzo. Ogólnie za wiele o prezentacji powiedzieć nie mogę, może dlatego, że jej nie ma? Prezentacja ważna rzecz, nawet jeśli nie ma jakiegoś przewodniego tematu, to fajniej się wtedy simy ogląda.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|