|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po całkiem długiej przerwie w dodawaniu domów przedstawię wam posiadłość Kaiji. Dopiero co się wprowadziła, dlatego wewnątrz panuje względny ład i porządek. Dom, mimo swojej klockowatej bryły, jest typowo kobiecy, skromny, nie tonie w dodatkach, a kolorystyka ogranicza się głównie do bieli, czerni i różnych odcieni fioletu. Zapraszam.
Bryła: ![]() ![]() Przedpokój: ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mały gabinet połączony z salonem: ![]() ![]() Kuchnia: ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() Pokój dziewczyny: ![]() ![]() ![]() ![]() (wybaczcie czerwony na dole, nie zauważyłam go przy robieniu zdjęcia) ![]() ![]() ![]() ![]() zdjęcie ciemniejsze, ponieważ światła w pokoju są wyłączone Kaija ma nadzieję, że choć trochę podoba wam się jej dom. Sama go przecież urządzała. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Łał, bardzo ładny, taki przytulny
![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Aż trudno uwierzyć, że to parcela 20x20
![]() Nie podoba mi się pokrycie terenu. Wcale a wcale. Widziałaś kogoś, kto przy szykowaniu się do wyjścia czyta książki? Bo ja nie ![]() Bardzo ładne wzorki na tapetach w salonie, tylko źle użyte. Zestawienie kolorów też dziwne... A te kilka niemal takich samych roślinek z Simply Styling?! No zgadnij, co ja o tym myślę ;] Z tego wszystkiego kuchnia jest najbardziej przyzwoita. Łazienka przypomina mi salon fryzjerski, do którego chodzę xD Lol, co za sypialnia! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pokombinuj z rozdzielczością, bo jakkolwiek możesz mieć detale na maksa, tak obraz może wyglądać do bani ![]() Nie jestem zachwycona ogólnie. Bardzo mnie zniechęciłaś brakiem oryginalności. Te same znane wzory i mebelki z jednej i tej samej strony są już NUDNE! ACZKOLWIEK chwała Ci za to, że nie mieszałaś Maxisa z netem i trzymałaś się jednego zestawu kolorów! Znasz stronę black pearl sims? Jeśli nie, to poznaj - wyjdzie Ci to na dobre. 5/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Liv, nie wiem w jakich domach bywałaś, ale osobiście wielokrotnie już spotkałam w przedpokojach książki, gazety i inne pierdoły, które się raczej z wyjściem z domu nie kojarzą. Stoją tam, bo stoją, ludzie zostawiają na półkach różne rzeczy. Nikogo taki widok raczej nie dziwi ;]
chrupek, no ja się bez bicia przyznam, że bryła nie zachwyca. A co do sypialni, to jest odrobinę ciemniejsza od reszty domu, to fakt, ale mnie tam się podoba xd Ostatnio edytowane przez Aoi : 12.11.2011 - 15:39 |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
Mnie się tam podoba, pewnie dlatego, że się nie znam
![]() Przyczepię się jedynie do koloru bryły, taki smutny, szary. Sypialnia [?] jest bardzo... dziwna. Moja ocena: 7/10. |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Fajny, tylko zdaje się troszkę surowy i taki pancerny
![]() Nie podoba mi się tylko prysznic. Taki jakiś dziwny. Po za tym śliczny, najbardziej urzekły mnie zasłony w sypialni. 9,5/10
![]() |
#7 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ten dom jest CUDNY... Brak mi słów... 10/10
#8 |
|
![]()
Super domek.Ogród jest cudny.Aż brak mi słów! hehe....
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dzięki za komentarze
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
To jest raczej ćwikłowy, a nie śliwkowy. Za całokształt dam Ci takie naciągane 7/10
P.S. Strona BPS jest naprawdę użyteczna, polecam Ci dzieła Casandry i Nemestnayi |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|