![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cześć. Dziś miałem wolną chwilę więc postanowiłem ją wykorzystać i wprowadzić mały projekt w życie. Jako, że jestem zwolennikiem nowoczesności, dlatego tym stylem próbowałem tworzyć ten dom.
Dom jest czysty. Z dodatków jest około 4 tapet. Prosiłbym o ocenę jak i o wytyczenie błędów co mógłbym dopracować, a co mogło by być. Abym w przyszłości w następnych projektach, mógł wykorzystać Wasze rady. Pozdrawiam ![]() Widok z zewnątrz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogród i oczywiście miejsce odpoczynku po ciężkim dniu w pracy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia. Gabarytami szału nie robi, lecz dla dwojga myślę, że powinna wystarczyć. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pokój / salon przyjmowania gości. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i ostatnie pomieszczenie, to poddasze. Także sypialnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez MyDreams : 15.04.2011 - 00:29 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek mi się bardzo podoba...!!! Ładny i w ciepłych kolorach... Chciałabym, oczywiście jeżeli ci się uda i zechcesz, abyś zrobił zdjęcia z góry...! (Jestem bardzo tego ciekawa..) Jak na razie daje 9,75/10 (to co mi się nie podoba, to bryła w niektórych miejscach oraz za wysokie krzesła w ogrodzie.. reszta jest super..!)
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się podoba, ale sypialnia to tragedia po co tam tyle tapet? Jeszcze z kuchnią mi coś nie pasuje. Ale ogólnie domek udany 8/10. ( ;
|
![]() |
#4 |
|
![]()
A mnie poddaszo-sypialnia bardzo się podoba, jest taka ciepła, przyjazna. Reszta domu też jest ładna. Podobają mi się szczególnie ceglane ściany, są dobrze skomponowane z resztą. Ogółem, piękny domek. 9,5/10
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Modern- mój ulubiony styl
![]() Dom z zewnątrz bardzo mi się podoba. Wewnątrz, trudno ocenić, bo zdjęcia są dziwnie poucinane. Wydaje się być trochę gorzej ale to zapewne wina tego, że nie użyłeś dodatków z neta. P.S. Zazdroszczę karty graficznej. |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]()
Dzięki za opinie i za wytyczenie błędów. Z projektu na projekt biorę do siebie wszystkie Wasze rady i staram się poprawiać jak najlepiej te wszystkie niedociągnięcia.
Ps. Myślę, że następnym projektem będzie coś nie nowoczesnego, ewentualnie jakieś mniejsze osiedle. ![]() Kartę jak na te czasy mam słabą ;/ Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak widać na poddaszu, jest jeszcze spora część nie zagospodarowana. ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez MyDreams : 16.04.2011 - 11:56 |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie zmienia to faktu, że i tak zazdroszczę. Ja o takiej jakości zdjęć z gry mogę sobie pomarzyć.
|
![]() |
#9 |
|
![]()
Dziękuje za zdjęcia z góry...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Szczerze nie lubie modern stylu w domkach, omijam je z daleka, ale twoj jest wspanialy
![]() ![]() 10/10 \o/ |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|