![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam
![]() Jest to pierwszy dom, który zbudowałem i umeblowałem całkowicie sam. Zawsze tylko ściągałem gotowe, piękne domy i ewentualnie meblowałem. Również pierwszy raz robiłem zdjęcia w grze, nie są one na wysokim poziomie, jednak mam nadzieję, że coś tam zobaczycie ![]() ![]() Bryła. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domek gościnny. Obecnie zamieszkuje go lokaj. Zamieszczam jedno zdjęcie wewnątrz. W zasadzie jest to mała kopia głownego budynku ![]() ![]() ![]() Parter. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdjęcie zrobione z zewnątrz, widok z okna ![]() ![]() ![]() Pokój pełniący rolę gabinetu, może kiedyś zamieszka w nim dziecko właścicieli. ![]() ![]() Piętro. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogród. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widoki są przepiękne, widać stąd całe miasto. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Właściciele. Państwo Barrymore. ![]() Dzięki za uwagę ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez ikspee : 09.12.2011 - 14:08 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Jestem w trakcie edytowania postu. Niechcący wcisnąłem enter
![]() Najpierw wrzucę reszte zdjęć, potem ewentualnię zmniejszę rozmiar ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Okey, to czekam na resztę .
![]() EDIT>. Domek piękny. Nie umiem budować w tym stylu. Za co + dla ciebie... ... Nie wiem co powiedzieć.. 10/10
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 08.12.2011 - 13:30 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Zachęciłeś mnie do dalszego budowania... Serdeczne dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
OMG! Bardzo mi się podoba. Bardzo klimatycznie. Bryła taka elegancka, ale jednak ogród bardzo ładny i taki tajemniczy
![]() ![]() Podsumowując: Dom piękny i klimatyczny, ogród i widoki piękne. Cały projekt kojarzy mi się z posiadłościami na Florydzie budowanymi w na przełomie XIX i XX wieku Oceniam oczywiście na 10/10. Jak na pierwszy projekt wszystko jest idealnie. Mogę prosić do pobrania? |
![]() |
#6 |
|
![]()
Jak na pierwszy domek naprawdę dobrze Ci wyszedł.
![]() Zasługujesz na 8+ ![]() Pozdrawiam ![]()
#7 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nie mam żadnych zastrzeżeń
![]() Bardzo podoba mi się klimat jaki stworzyłeś. Wszystko do siebie pasuje. Moja ocena: 1000/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Nie za bardzo styl "z mieczami/tasakami" pasuje tu do stylu "country", czyli pobielane deski, meble, obrazki w stylu country.
Drewno na stojaku plus dywany robią ciepły klimat. Więcej dywanów w odpowiednich miejscach. Krzesła białe z czarnymi obramowaniami - nie pasują do całości. |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dom ma coś w sobie. Bardzo mi się podoba bryła. W większości pomieszczeń styl zachowany, przytulna atmosfera. Tylko mam zastrzeżenia co do baseniku, można by go otoczyć wokół np. jakąś podłogą. Z przodu otoczenie domu prezentuje się bardzo ładnie.
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|