![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
opowiem wam moją hisotrię.
Miałam Paris Hilton. Ona poznała chłopaka i adoptowała dziecko Karmę. Potem zrobiła sobie z nim dziecko Kevina. Jak była w ciązy z Kevinem, to sie rozwiedli a ona zmieniła orientacje. zakochała się w swojej psiółce któRa miała męża i dziecko. Ta PSIÓŁKA odeszła od męża z dzieckiem i orzeniła się z Paris. Potem się rozwiędły i Paris ma trójkę dzieciaka.! Ostatnio edytowane przez lithium : 17.06.2010 - 16:09 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Ja opowiem o mojej pierwszej rodzince. Więc Amy Lawrence chciała być gwiazdą rocka. Znalazła se chłopa Justina Helwerta i mieli dzieciaka Jareda Ona stała sie gwiazdą a dzieciak znalazł dziewczyne i miał córkę Emily i syna Olivera Emily zmężem zrobiła dzieciaka (nie pamiętam już imion) a Oliver również. I syn emily był sportowcem nie miał dzieci A on znalazł babkę która mu urodziła córkę która znalazła chłopa i miała bliżnieczki Koniec. Nic ciekawego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
moim zdaniem temat bez sensu, bo historie simow mozna opisywac tutaj:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50944 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Tam przedstawiamy simów a tun opowiadamy co innego.!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Stwożyłam sobie simkę Katrin Ozzborown . Wprowadziłam ja do fajnego domku nie dużego nie małego takiego w sam raz . Większość czasu spędza na hodowaniu roślin . Często wybiera się w różne miejsca w okolicy . Na początku odwiedziła basen i tam poznał dwóch facetów (nie pamietam imion ) Pierwszy był gazeciażem Katrin rozkochala go w sobie i więcej sie do niego nie odzywała . Potem wyruszyła na cmentarz . Poznała tam miłego ducha który poprosił ją o bycie sympatią Katrin zgodziła się . Niestety jej chłopak zniknął z kontaktów gdy nastał dzień . Katrin wiele razy odwiedzała cmentarz ale ukochaneg nigdy nie spotkała ... Kto wie może ktos wysłał go w zaświaty ? Katrin długo potem płakała za duchem . Lecz znalazła pocieszenie w ramionach gazeciarza . Spędzili razem piękna noc . Lecz Katrin Wolała drugiego męszczyznę z basenu . Pojechała do niego w domu zastała tylko żonę która nie raz zdradziła biednego męszczyznę . Katrin czekała na niego aż w końcu się zjawił . Zaczeli flirtować . Ale nie zauważyli żony . Kobieta Wygoniła ich z domu obiecując Donowi ( Imię mi się przypomniało) długa rozmowę . Katrin w drodze do jej domu zapytała Dona czy nie chcial by z nią byc don się zgodził teraz ma zamiar zerwac z żona zabierając syna z po przeniego małżeństwa i Katrin do domu który zostawili mu w spadku rodzice . Planują mieć jeszcze jedno dziecko najlepiej dziewczynkę .
Dalej zobaczę jak im w życiu namieszam . Może Katrin znajdzie Innego meszczyznę albo wróci do Gazeciarza ? Tego jeszcze nie wiem . EDIT Katrin nie chce przeprowadzić sie ze względu na swoje rośliny których zabrac nie może gdyż na działce Dona jest ziemia nie kożystna do uprawy ! EDIT Katrin wyrusza na cmętarz w poszukiwaniu nasion do swego ogródka . Zamiast nasion znajduję ... Ukochanego ducha ! Zakochuje się na nowo i ma zamiar byc z nim a nie z Donem który jak widac interesuję się byłą małżonką ! EDIT Katrin wysyła ukochanego ducha do labolatorium przeprowadzą na nim badanie które ma go ożywić . Niestety ... eksperyment nie udaj się i Katrin dostaje żywego ducha ! Gdy przyprowadziła go do domu Don wysłał go w zaświaty .... Ostatnio edytowane przez Hoop cola ^.^ : 06.09.2009 - 07:11 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ja gram juz 11 pokoleniem mojej rodzinki.
![]() Zaczęło się od rodziny Miligan, którą założyłam jako pierwszą po kupnie simsów. Dziewczyna i jej facet oraz jej siostra z mężem (nie pamiętam imion), parze zrobiłam dzidziusia, po jakimś czasie wzięli ślub, jej siostra ze swoim męzem mieli chyba 2 dzieci ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 17
|
![]()
Stworzenie rodziny, o której opowiem plasuje się mniej więcej na 5 czerwca (dotąd nimi gram). Emma Johnson urocza ruda panienka z piegami na twarzy w zielonej mini, marzyła o staniu się Prezenterką wiadomości, ale wyszło inaczej. Otóż moja panna Emma wprowadziła się na pustą parcelę przy ulicy lub alei Jarzębinowej w każdym razie za domem miała mały park z przecudnymi różowymi różami w Sunset Valley. Zaraz po wybudowaniu jej gniazdka zatrudniła się zgodnie ze swym pragnieniem w biurowcu "Wyniosłym" gdzie zdobyła zaledwie 3 awanse. Karierę zburzyła jej adopcja obecnego i jedynego dziecka Ellisa ówczesnego niemowlęcia przez co musiała rzucić pracę w dziennikarstwie i zająć się opieką oraz wychowaniem latorośli sprezentowanej przez władcę Sunset Valley (Dziurawca
![]() ![]() ![]() Na razie żałoba okryła oczy członków rodziny oprócz Stelli, ponieważ jest za młoda na to. (wiek : małe dziecko). I tak się kończy dzisiejsza opowieść edytnę jak poprowadzę dalej te neiszczęsne losy. ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Stworzyłem młodego dorosłego (który już jest emerytem i zbliża się do śmierci) który się nazywa Zbyszek Kolka i pracował jako dziennikarz od roznosiciela gazet do głównego reportera i emerytury.
Więc tak, w księgarni (jest molem książkowym) poznał Agnieszkę Zadek i wyznał jej zauroczenie lecz okazało się że ona jest dziewczyną niejakiego Artiego i nie przyjmowała jego flirtów więc skończyło się zauroczenie. Rozwijał bardzo dobrze umiejętności. Poznał Molly French która była cukierniczką lecz okazało się po wprowadzeniu że jest już dosyć stara ![]() Pisał Zbyszek bardzo dużo artykułów za które otrzymywał wysokie honoraria i pisał wywiady. Poznał swoją pokojówkę Kate Pistachio z którą zamieszkał razem. Niestety okazało się że ona też jest dosyć stara i zerwali ze sobą. Niedługo potem urodził się nieślubny syn Zbyszka ze związku z Kate Pistachio, Parker który jest prawie młodym dorosłym. Poprzez swojego przyjaciela z pracy Wacława Kawalera poznał Bellę Kawaler w której się zakochał. Zaręczyli się i zawarli małżeństwo. Po jakimś czasie urodziła im się córka o imieniu Kasia. Kasia była dziecięcym wirtuozem dzięki czemu ma już 6 poziom gry na gitarze. Zbyszek przeszedł na emeryturę dzięki czemu ma okazję częściej chodzić na mecze i spotykać się ze swoimi starymi przyjaciółmi z pracy. Kasia stała się nastolatką która uczy się na trójki i czwórki, gra bardzo dobrze na gitarze, odziedziczyła po ojcu umiejętność pisania, sportu, majsterkowania i gotowania, a po matce także umiejętność gotowania, majsterkowania,sportu i gry na gitarze. Bella jest nadal dorosła, Zbyszek jest już starzejącym się emerytem, a Kasia nastolatką która jest singielką i uwielbia imprezy w swoim domu. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No to może ja coś napisze. Mam simke która nazwałam moim imieniem, czylia Michalina xD Aktualnie została ona gwiazdą Rocka i na mieście poznała pewnego faceta o imieniu Marty spotykali się a w powietrzu wisiała miłość. Dziewczyna nie była dla niego przeszkodą aby spotykać się z Michaliną, zakochany w niej po uszy porzucił swoją dziewczynę i oddał swoje serce Michalinie. Spędzili razem cudowną noc, ale w grę weszła ciąża. Misia urodziła dwóch synów, Konrada i Teodora, chłopaki niedługo wejdą w wiek dorosły i założą rodzinę. Mieszkają oni jednak tylko z matką, Michalina spotyka się z Teodorem ale najbardziej skupia się na karierze i wychowywaniu dzieci.
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ja obecnie gram maxisowymi rodzinami. Robiłam trochę zamieszania z cmentarzem. Oryginalny był za mały, więc dobudowałam drugi i po reinstalacji gry poginęły mi groby. Byłam na to wściekła, bo nie mogłam sobie pozwolić na stratę paru cennych grobów i musiałam zaczynać od nowa. Więc obecnie oryginalny cmentarz jest skasowany, a ja mam tylko jeden, duży cmentarz. A wracając do tematu.
Niby nic nadzwyczajnego. Zaczęłam od Agnieszki Zadek. Wskrzesiłam jej męża i zrobiłam im dwójkę dzieci, Tommmy'ego i Cindy. Zajęłam się też Michałem Kawalerem. Ożenił się z Holly Alto i też mają dwoje dzieci, Emily i Wiktora. Potem Bella Kawaler wyszła za Mortimera Ćwira... I standardowo, najpierw Kasandra, a później Aleksander, który w tej chwili jest noworodkiem. Gdy Kasandra będzie młodą dorosłą, ściągnę dla niej Dona Lotario z Riverview. Najlepiej razem z tym jego kiczowatym domkiem.... Jak już się pobawię oryginalnymi rodzinami, to stworzę własnych ludzi. Już ich miałam, ale reinstalacja gry zawsze mi coć w zapisach pogrzebie. Muszę chyba zacząć zachowywać na dysku cały katalog Simsów z Documents and Settings, a nie tylko savy i plik z rekolorami obiektów. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|