![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Heja mam dla was mega pienkne simy. A teraz moje cudeńko (główna bohaterka łez dzieciństwa):
Eliza Twarz: ![]() ![]() Stroje: Codzienny: ![]() Wizytowe: ![]() Do cwiczeń: ![]() Kąpielowe: ![]() Prawda, że jest genialna ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez lady peach : 17.12.2011 - 07:50 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Em...
Polemizowałabym co do świetności tej simki. Jest zdecydowanie przeciętna, nijaka, a do tego maxisowa (bleh). Nie wyróżnia jej totalnie nic. Profil ma jak czarownica co jest efektem zbyt płaskiego podbródka i zbyt wysuniętego w stosunku do niego nosa. Podbródek jest też za długi, a nos za szeroki na dole. Usta mają zbyt duże wcięcie w górnej wardze. Całokształt nie podoba mi się. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No taka genialna to ona nie jest :/
Ma za wąski nos i do tego brzydki makijaż. Pierwsza fryzura jest do kitu, bo maxisowa. 6/10 Simka bardzo przeciętna, ale jak na maxis to nie jest tak zła pozdrawiam |
![]() |
#4 |
|
![]()
Zupełnie przeciętna. Ma za duży podbródek i wstrętną różową szminkę.
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
genialna jak niewiem. pienkna równiez.
nie postaralas sie w ogole. zero pracy i zero gustu jakiegokolwiek. nie wiem czy to nie jakas prowokacja
#6 |
|
![]()
Skromna to To ty jesteś, nie ma co.
A teraz do rzeczy, jak chcesz zobaczyć pienkne Simki, wejdź do tematu Kestrel, muffindance, Nesyetty, marandile lub Vallentiny. Ta Simka jest... Tragedii nie ma, ale za ładna to ona nie jest. Brzydki makijaż, za wąski mostek, strasznie chuda. :/ 5/10
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
a mi sie nawet podoba, daje 7/10 tylko nie lubie blondynek, mogla miec brazowe lub czarne wloski
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Jak pozostali 1/10. Genialności nie ma w niej tak dużo jak mowiłaś. Gdybyś dorobiła jakieś pieprzyki, czrane włosy i czarną suknie to bym pomyślała, że to czarownica. Makijaż mi sie nie podoba. I wszystko maxisowe. Ja tez robię maxisowe, ale moim zdaniem są nieco lepsze... Od razu mówię, że sie tym nie chwalę.
#10 |
|
![]()
Eliza ma zbyt duży podbródek.
5/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|