![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Geraldine to eteryczność, to biel oraz róż. Pokazuje prostotę w niskim budżecie. Zapraszam do ocenienia. Urzęduje to Magdalena Gruzina, kelnerka z kawiarni "Taniec i Kawa". Uwielbia kolor różowy, i w porównaniu do innych kelnerek jest dość dziecinna... poproszę o surowe oceny : >
![]() I found my own way... :] Ostatnio edytowane przez Charionette : 01.02.2015 - 21:06 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
przesłodzony, pusty, beznadziejny!!Dno moralne, społecznie i antypatyczne!
E tam, gadam sobie, nie ma takiego życia.. 6/10 wiecej nie dam nie proś! ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
Hmmm ?
![]() Domek fajny ale: -dach do wymiany -drzwi do wymiany -moje ulubione okna (te z BPS? ![]() -czy mam rozumieć że salon to 2 fotele i stolik między nimi(!) ? -w łazience jest brudna zasłona prysznicowa ![]() -przymontowałeś kran do lustra, jesteś HARDCOREM! ![]() -brak zasłon w łazience -i nieumiejętne połączenie maxisa z netem (jeśli chcesz łączyć to polecam panu maxis-match!) -niefortunne ułożenie kuchni!!! -sypialnie (WTF?!), kto tam mieszka, 8 letnia dziewczynka? -brak sufitów! -co do parceli, mogłeś dać mniejszą, cena domu byłaby mniejsza, mógłbyś na więcej pozwolić! Ale ogółem jest okey, patrz na mój pierwszy dom (aż wstyd się przyznać ![]() starteru. Więc wyrobisz się ![]() Co do oceny 7,5/10, bo widzę potencjał ![]() Może prześlij mi swój dom, przerobię go, i zobaczysz jak wygląda, wstawimy foty, i zrobimy ankietę, który projekt się bardziej podoba ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Kenny McCormick : 20.02.2012 - 20:53 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
@Kenny -
dach - wiem, jest tragiczny >D drzwi nie zmienię : P okna są z maxisa, widzisz, jednak umiem połączyć dodatki z neta i maxisa ![]() w salonie jeszcze jest telewizor, nie zrobiłem zdjęcia :/ kabina jest brudna, dziewczyna nie ma kiedy sprzątać lustro - no jestem ![]() zasłony, zapomniałem o nich, poza tym budżetu mało >D kuchnię źle rozplanowałem, ale próbowałem się z tego wykaraskać sypialnia jest taka, bo właścicielka jest dziecinna >D sufity są, ale na fotce z pokoju wkradło się niebo rzuty są ![]() co do MM to stosuję tego stylu i bardzo go lubię, sądzę, że tu też są elementy w tym stylu. Maxis Match lepiej mi wychodzi gdy tworzę simy dzięki za koment P.S z domem wara >D jestem dumny z tego projektu i nie pozwolę go zmienić >D @down - masz rację, dzięki ![]()
![]() I found my own way... :] Ostatnio edytowane przez neville : 20.02.2012 - 21:25 |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 12
|
![]()
Oświeciło mnie, sprubuj zrobić dom z nachyleniem 20-25. A przy drzwiach wysunoł bym nieco ścianę o 1 kratkę i zrobiłbym dach taki jak w moim starterku, tylko wysunięcie nad drzwiami
![]()
#6 | |
Reputacja: 11
|
![]()
Dla mnie jest zbyt PUSTO! xD Ale to mój gust, jedni wolą czystość, a drudzy bałagan
![]() Hmm, nie podoba mi się dach i prysznic. Fajnie by było, gdybyś gdzies położyła dywany. Dzięki dywanom zawsze mi się wydaje, że w pokoju nie jest tak dużo wolnej przestrzeni ![]() 6/10 Cytat:
Jaki błąd ;x No i jak zwykle nigdzie nie zauważyłam, że to jest starter.. ;x Za to również przepraszam... W takim razie to zmienia wszystko ![]() ultraviolence: złączyłam post, bo to w końcu dział z ocenami...
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 21.02.2012 - 10:09 |
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
@UP - jestem chłopakiem, brawo >D
a pusto jest dlatego, że to starter i nie starcza budżetu : > dzięki za komenta ![]() @Oliwwka - spoko, nie gniewam się ![]() @down - dzięki ![]()
![]() I found my own way... :] Ostatnio edytowane przez neville : 21.02.2012 - 16:17 |
![]() |
![]() |
#8 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Domek jest słodki. :3
(prawie) Wszystko jest okey, ale znalazłem trochę niedociągnięć. xd 1. Dach jest za wysoki. 2. Drzwi frontowe trochę mi nie pasują do tych po boku. 3. 'Salon' jest ładny, ale strasznie pusty. Wiem, mało funduszy, to wybaczam. xd 4. Kuchnia źle zagospodarowana i pusta. :3 5. Łazienka też strasznie pusta. 6. Sypialnia ![]() ocena ogólna, gdybyś zmniejszył wymiary domu, było by ciaśniej, fakt, ale by było bardziej zapełnione i byś mniej kasy na niego wydał. 8/10 (-2 za wszechogarniającą pustkę)
#9 | ||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() Łoo, panie poniżej, miał pan rację, że pana zjadę ![]() Wyeksponowanie dwóch rodzajów drzwi na jednej ścianie to nie był najlepszy pomysł, podobnie jak opustoszenie ogrodu. Żadnego drzewka, nic? (to z tyłu domu się nie liczy) I masz iście pomysłowy dach! Salon w ogóle mi się nie podoba. To jedno zdjęcie wieje taką pustką! I podłoga jest straszna. Kuchnia... Mogłeś tym szafkom dać inny kolor+ta wszędobylska tapeta zaczyna mnie już nudzić ;< Ah, i lodówka ma świetną teksturę, nie ma co! (te zielone plamy, mmm :]) A ten kąciczek wygląda tak smutno! ![]() Nie rozumiem, co sobie wyobrażałeś stawiając w łazience taki prysznic przy nowoczesnym kibelku i umywalce. A to lustro nie za drogie? ;o Domek na sztalugach wystarczył, żebym pomyślała "dziecko", ale chyba przesadziłeś z tą dziecinnością w sypialni. Naprawdę poprawiałeś te zdjęcia? Bo na jednym widzę taki niebieski fragmencik :] To drewno z sypialni jest o niebo lepsze ![]() Gdzie ona trzyma ciuchy?! Niezasłonięte okno? Haha, to sąsiedzi mają niezły widok ![]() ![]() ![]() I Simek na zdjęciach rzutów raczej się NIE zamieszcza ![]() Domek jest bardzo smutny i zimny. Tego się nie spodziewałam. Już nie mówiąc o tym, że nie do końca go przemyślałeś. Nie polecam mieszania neta z Eaxisem. Nie na tym etapie. Ćwicz dalej i uważaj, jak obrabiasz zdjęcia. 5/10 + Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 21.02.2012 - 15:07 |
||
![]() |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Dom sam w sobie nie jest najgorszy, aczkolwiek ja nie przepadam za starterami, bo zawsze są małe i Skromne [zupełnie jak ja, ale ja nie jestem domem ![]() Jakoś nic mnie specjalnie nie zachwyciło, ani też nic nie zniesmaczyło (?), dlatego ocena: 8/10. |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|