![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
dostałam The Sims 3: Supernatural i z tej okazji zainstalowałam podstawkę nawet! dziwnie się gra po takim czasie, ale z rozpędu aż stwierdziłam, że założę tu temat
teraz dopiero widzę jaki ten dział jest rozbudowany i muszę powiedzieć, że wyszło to na dobre i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego licznego grona XD nie spodziewajcie się po mnie jakiś wybitnych historyjek, ani niczego wybitnego, po prostu pstrykam zdjęcia w trakcie gry, więc prawdopodobnie są strasznie nudne dobra i tak nikt nie czyta, łapcie (>'3')> Rodzina Nix prologocoś, część pierwsza, część druga umarli Rodzina Depp (hehs) część pierwsza (poniżej), część druga, część trzecia umarli (zjadł pies) Ok, no to zacznijmy od kobiecej części rodu, a tak dokładnie od Florence. ![]() Flo (Fląsia) jest jak widać wampirzycą, do tego rudą i zdrowo świrniętą. Jest totalnie roztrzepana, nigdy nie słucha co się do niej mówi i dziwnie się ubiera. Całymi dniami zajmuje się dziećmi, ale nie raz zdarzyło jej się o nich zapomnieć (znaczy to ja zostawiam je na cały dzień w kojcu/tym foteliku gdzie jedzą, ale nvm :3). ![]() Teraz proszę państwa czas na Johnnego. Przy tworzeniu zamiast nosa dałam mu ziemniaka, ale mam nadzieję, że i tak go polubicie, ponieważ ma wiele pozytywnych cech! W ogóle to mój pierwszy sim chyba, który wygląda (nawet) jak mężczyzna. Johnny jest duszą towarzystwa, jest równie zakręcony jak jego żona, ale można powiedzieć, że to on w tym związku ma głowę na karku. Wkurza mnie bo nigdy nie chce jeść przy stole, ale tak go mama wychowała najwyraźniej. ![]() Florence urodziła bliźniaki i na powyższym zdjęciu znajduje się (ruda po matce) Lana. Nie jest wampirem, co mnie zdziwiło, bo jej brat jest i nie wiedziałam, że tak można Oo Za dużo nie mogę o niej jeszcze powiedzieć, oprócz tego, że ma chorobę sierocą, bo cały czas kiwa się w przód i w tył. ![]() Dopiero jak wyłączyłam grę to zauważyłam, że nie mam zdjęcia brata Lany, ale to lepiej dla was, bo jest brzydki. W każdym razie, Misha (bo tak ma na imię) jest wampirem po mamie, ale włażące włosy w oczy odziedziczył po tatusiu, dla którego tak na marginesie jest oczkiem w głowie. ![]() I to już wszyscy członkowie rodziny, tutaj macie jeszcze zdjęcie czarującego Johnnego... ![]() ...czytającej Florence (dziewczyna uwielbia pisać/czytać i z tego co pamiętam jest artystką, więc także rysować)... ![]() ...Johnnego lecącego do pracy (coś w polityce), boże uwielbiam simów na miotle XD... ![]() ..."trzy po trzy" z dziwną panią z dziwnymi odrostami... ![]() ... i bawiące się dzieciaki. Ten wzrok Mishy XD coś knuje typek. Dziękuję za uwagę :3 e;AAAAA i zapomniałam jak nazwać dziecko bo pomysłu żadnego nie mam :c rzućcie jakieś imiona
Ostatnio edytowane przez Shannon : 18.11.2012 - 22:01 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Piekne zdjecia, ladna obrobka, za to duuzyy plus. W czym obrabialas?
Blizniaki bardzo fajne. Mnie tez przydazylo sie, ze tylko jeden urodzil sie wampirkiem, to normalne ![]() Bede zagladal ;3 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
No, no, ciekawie jest u Ciebie! Florence jest śliczna
![]() ![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ładna rodzinka ciekawe co tam się im przydarzy w przyszłości. Swoją drogą kiedyś też mi się urodziły bliźniaki i tylko jeden był wampirem, myślałam, że to przez mody a to jednak wszystkim się zdarza - ciekawostka. Czekam na następny odcinek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ładnie obrobione zdjęcia, a poza tym, masz bardzo fajną rodzinkę
![]() Będę zaglądać.
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
jejku, śliczni oni wszyscy są!
![]() ![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
Florence
![]() ![]() ![]() Czekam na więcej ![]() fajna sygnatura xDD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 12
|
![]()
Zdjęcia są cudnie obrobione. Rodzinka ciekawa i fajna. Nie przesadzaj tak z tym nosem, nie zauważyłabym, gdybyś nie napisała.
Czekam na więcej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Sliczne simy, a i zdjecia nadaja rodzince swietny klimat ;D Bede tu zagladala, bo juz mi sie spodobali
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
jeju ile komentarzy
![]() dziękuję wszystkim i od razu mówię, że zdjęcia przerabiam w Adobe Photoshopie cieszę się, że się podobają :3 wszystkie simy dziękują za komplementy, a zdjęcia z Laną dedykuję milkie (>'3')> Rodzina Depp (hehs): Część 2 U Flo i Johnnego nadal nic się nie dzieje, jako-takiej akcji/historii/czegokolwiek możecie spodziewać się, gdy dzieciaki podrosną. ![]() Gdy Johnny jest w pracy Florence opiekuje się dziećmi (przynajmniej próbuje). ![]() *KOCHAM TO ZDJĘCIE ![]() Lana i Misha uwielbiają bawić się razem, więc im tam akurat mamuśka niepotrzebna do szczęścia. ![]() Pierwsze zdjęcie Mishy od frontu, mały bawi się... czołgiem? Może będzie żołnierzem w przyszłości ![]() ![]() Florence spełnia obowiązki idealnej pani domu i gotuje obiad (w sensie kroi warzywa, polewa mlekiem, mieszankę wsypuje/wlewa do miski i miesza nawet nie patrząc na naczynie). ![]() Rodzice jedzą obiad przy stole... ![]() ...a dzieciaki w fotelikach. "-Myślisz, że zauważyliby jakbym wyrzucił tą obrzydliwą bełto-kaszkę przez okno? -Oni by nie zauważyli gdybyś sam wyskoczył przez okno." ![]() Po posiłku Johnny ćwiczy charyzmę przy magicznym lustrze - Grzegorzu. Grzegorz jest przyjacielem rodziny od dawien dawna i od zawsze spełnia się jako osobisty stylista płci pięknej. ![]() Flo jest ostatnio jego ulubioną modelką. ![]() ![]() Wieczorem czas położyć dzieciaki spać. ![]() Johnny oczywiście zasnął pilnując małej Lany XD ![]() Uwielbiam robić zdjęcia śpiącym simom ![]() *** ![]() Wcześnie rano Florence wybrała się do parku wróżek czy czegoś w tym guście, ale że nie znalazła żadnej wróżki to stwierdziła, że zaprzyjaźni się z pszczółkami. Na dobre jej to nie wyszło. ![]() Johnny przed pracą zjadł śniadanie zostawione przez żonę i pod jej nieobecność zajął się córką, która obudziła się przed bratem. ![]() Nie mogę doczekać się aż Lana będzie duża, mam nadzieję, że będzie podobna do matki ![]() ![]() Ten skin w tym świetle wygląda co najmniej dziwnie Oo ![]() Przed wyjściem do pracy pożegnał się jeszcze z żoną, która właśnie wróciła do domu i która nie była zadowolona z rozłąki. ![]() Tutaj jeszcze zdjęcie Mishy z jego ulubioną zabawką. ![]() I Johnny, który czytał książkę na stojąco jakby nie miał pierdyliona krzeseł w domu. ![]() Wysłałam Florence do wróżki, ona oczywiście musiała pobiec (jakby nie miała auta) i przebrała się w swój twarzowy strój sportowy. Pisałam już że nie umie się normalnie ubrać? Ogólnie to podobają mi się kolory na tym zdjęciu : D
Ostatnio edytowane przez Shannon : 11.10.2012 - 19:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|