Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.06.2012, 17:47   #1
Hallgerd

Reputacja: 10
Domyślnie Kurza Stopka

Kolejny domek pełen wzorków. Ja i moje simy lubimy wzorki. Trudno. Najwyżej znowu OPR. Ten domek jest trochę zwariowany, bo zamieszkiwała go wyjątkowo pokręcona kobitka. W saloniku wisi jej portret z lat młodości. Była genialnym naukowcem od tych rybostworów, najlepszą w mieście szachistką a jednocześnie była bardzo infantylna i uwielbiała kolor różowy. To widać. Naprawdę próbowałam urządzać jej domek w przygaszonych beżach, ale wpadała w depresję :-). Miał być róż i już. Przy sypialni poszła na maleńki kompromis. Odgrażała się jeszcze, że pomaluje i elewację na różowo, ale na szczęście jak to genialny naukowiec nigdy nie mogła znaleźć na to czasu i w końcu zapomniała. Naprawdę szkoda, że nie dożyła Słodkości Katty Perry. (A może szczęście, bo pewnie zmuszałaby mnie do kupienia tego badziewia. A tak..., a tak pewnie mnie córka zmusi)
A więc jedziemy. Wzorki i słitasne róże, więc osoby o słabym żołądku proszone o opuszczenie wąktu. :-).
Dla osób o silnych nerwach więcej zdjęć jak zwykle na blogu http://simymamy.blox.pl/2012/06/Kurza-Stopka.html

Budynek

Ogród

Salonik z jadalnią i aneksem kuchennym

Łazienki

Piętro-korytarz

Sypialnia

Poddasze

Rzuty

Cała parcela

Parter

Piętro

Poddasze

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.06.2012, 18:17   #2
Pink Panther
Guest

Domyślnie Odp: Kurza Stopka

Baaardzo ładny. Muszę przyznać, ze odwaliłaś kawał dobrej roboty. Sam niedawno chciałem zbudować coś podobnego, ale kiepsko mi wychodzą domy w TS3 Jednak Twoje dzieło strasznie mi się podoba, chociaż jest zbyt SfF33T różowe Ogródek tez cud-miód-malina.

9/10. Gratuluję, jeden z lepszych domów do TS3, jakie widziałem!

stare 06.06.2012, 14:41   #3
Hallgerd

Dziękuję za miły, aczkolwiek nie w pełni zasłużony komentarz. Lepszych domków widziałam setki. Choćby tu na forum te stworzone przez Hondę czy Einarra. A ogród rzeczywiście bardzo lubię, bo jest jednocześnie ładny i funkcjonalny. Zanim Teresie się zmarło, w tym zakątku, gdzie jest teraz jej nagrobek miała ogródek warzywny. Mogła sobie ćwiczyć umiejętności potrzebne do rozwoju kariery bez opuszczania parceli. Ryby łowiła w tym oczku wodnym i uprawiała własny ogródek. A w domu co i rusz się coś psuło.
stare 22.06.2012, 13:05   #4
marlena0189

Świetna koncepcja i wykonanie. Widać, że pomysł realizowany sumiennie. Ciekawie budujesz, coś innego niż zwykłe domki jakich np. w mojej simowej okolicy pełno I nawet te kolory mnie nie rażą - wręcz przeciwnie to cały urok tej chatki.
Świetna robota. Buduj tak dalej, z chęcią pooglądam
Pozdrawiam
marlena0189 jest offline  
stare 23.06.2012, 12:35   #5
Yuki

Lekko za różowo w salonie i kuchni. I nie wiem czemu, ale zdarza ci się walnąć ten sam wzór na ścianę i meble, a nie wygląda to korzystnie.
Ale to moja jedyna uwaga. Cały dom mnie zachwycił. Nazwa zresztą też. Nie mam nic więcej do dodania, bo jest cudnie.
9/10

Yuki jest offline  
stare 28.06.2012, 12:40   #6
Probs
Guest

Małe jest faktycznie piękne. Najlepszy to jest ogród, chciałbym się w takim znaleźć choć na minutę
Dom ma obiekty z internetu ale wydają się że są z gry ale to nieważne.
Najlepiej wyszły firanki i ubarwienie ścian - są bardzo romantyczne ^^
Mały dom i małe zdjęcia ale i tak jest super bo nie widzę tu innych brzydkich ujęć.
10/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania