![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Poszłam za ciosem i umieszczam drugie urządzone przeze mnie wnętrze.
Jako, że jestem początkująca i mam mnóstwo pomysłów na sekundę, często występuje u mnie pomieszanie stylów. Wnętrza podzielone pomiędzy lekki shabby chic a nowoczesność. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Alinka26 : 10.12.2011 - 21:14 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Te wnętrze podoba mi się bardziej niż poprzednie. Jest nowoczesne troche,ale też przytulne. Nawet przesłodzone sypialnie dobrze wyglądają. Mam nadzieje,że zielona strzałka w łazięce miała słuzyc za wieszak
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
Podoba mi się ten dom
![]() ![]() Nie mam nic do zarzucenia. Moja ocena: 10/10. |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
Dlaczego tak mało komentarzy?
![]() ![]()
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Miłe wnętrza, szczególnie przedpokój i sypialnia z podwójnym łóżkiem. Podoba mi się komoda w przedpokoju i zestaw wypoczynkowy w salonie.
![]() |
#6 |
|
![]()
Jakoś mieszkanie mi się nie spodobało. Wszystkie jest takie pomieszane, niedopasowane, chociaż ma swój klimat.
![]() ![]() ![]()
#7 |
|
![]()
nic nie wygląda na sztuczne +
Szczególnie podoba mi się salon ![]()
#8 |
Reputacja: 22
|
![]()
No cóż.. Salon z kuchnią i jadalnią są całkiem przytulne.. Ładne kolory, fajne meble..
Natomiast w reszcie domu hm brakuje mi list przy podłodze na ścianach.. Ta łazienka na dole jest okropna tak samo jak ten pokój. Podoba mi się w nim tylko ta tapeta z kwiatami. Barierka na górze faktycznie jest okropna. Sypialnia jest całkiem przyjemna gdyby nie brak tych listw przy podłodze, które rzucają mi się strasznie w oczy. Łazienka jest trochę za duża, ale ładne meble i ściany .. Ogólnie 6/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|