![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
I ja postanowiłam podzielić się screenami z gry, na razie na próbę. Będą to raczej zdjęcia z luźnej rozgrywki niż misternie tworzona historia, choć elementów fabularnych nie zabraknie. Zapraszam do oglądania i komentowania, mile widziana również konstruktywna krytyka
![]() Rodzina Khan Khanowie mieszkają w Indiach, są majętną i szanowaną rodziną. Oto ich rezydencja (niestety ma zbugowane okna) ![]() Głowa rodziny - Rahul Khan - pracoholik i biznesmen, prowadzi własną firmę z wieloletnim przyjacielem. Często podróżuje służbowo, a czas spędzany w domu przeznacza zbyt często na sprawdzanie raportów firmy. ![]() Jego żona - Suri - prowadzi dom, stara się jak może, by więzy rodzinne nie uległy osłabieniu. Jest wzorową żoną i matką, wychowuje synów zgodnie z tradycyjnymi wartościami i pragnie, by dzieci w przyszłości kierowały się nimi. ![]() ![]() Starszy syn Aamir często spędza czas z bratem, są ze sobą bardzo zżyci. ![]() A tu Saif ze swoją ulubioną zabawką. ![]() Suri zatrudniła niedawno służącą -młodą dziewczynę, dzieki której może przeznaczyć więcej czasu na rozwijanie swojej pasji do książek i kulinariów. ![]() Oraz umacnianiu więzi małżeńskich ![]() ![]() ![]() Aamir nie przepada zbytnio za służką, wiec od czasu do czasu utrudnia jej życie, tu zastawiając pułapkę na zlewie. ![]() ![]() I rodzinka w komplecie. ![]() C.D.N. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
O nigdy nie spotkałam się z historią rozgrywaną niby (
![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Też mam ten zestaw ze store, ale jakoś nigdy go nie użyłam, chyba, że łóżko.
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wow, świetny pomysł z tą historią w Indiach! Gratuluję, bo nikt na to jeszcze nie wpadł, chyba
![]() Będę zaglądać, bardzo ciekawie się zaczęło. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
O ja Cię, ale miałaś pomysł.. Podziwiam.
![]() Dom jest genialny, w ogóle stylizacja tego wszystkiego.. magia. Suri? Albo mi się wydaje, albo tak na imię miała wymyślona dziewczyna Raj'a z TBBT. ![]() ![]() Czekam na dalsze losy tej wyjątkowej rodziny. ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Zgadam się z poprzednikami. To jest świetne. Miło patrzec na takie egzotyczne życie simów
![]() Będę zaglądac! |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja również zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami, nie widziałam nigdy czegoś takiego i sama na taki pomysł bym nie wpadła, bardzo ciekawie
![]() Czekam na dalsze losy, będe zaglądać ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
gratuluję pomyslu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Chata jest mega!
Zestaw mam, ale w sumie używałam z niego tylko te gwiazdki(lampy). Co wy tacy zszokowani, że Indie? Nick chyba mówi sam za siebie ![]() No nazwiska znane szerzej z Bollywood'ów, szczególnie Khan ![]() Coś nowego, egzotycznego. Będę zaglądać ![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
ulaaa co za pomysl ;D podziwiam cie za to! Bede tu czesto zagladac, a rodzinka swietna taka egzotyczna i oryginalna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|