![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
To może i ja coś opowiem. Zainstalowałam Simsy ze wszystkimi dodatkami przedwczoraj (o dziwo na laptopie Samsung RF511 chodzą jak złoto
![]() ![]() No więc zaczęłam od stworzenia simów: Matka - młoda dorosła, człowiek - Alexa Royce Córka - nastolatka, wróżka - Imoen Royce https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...69359986_n.jpg tutaj Imoen gra ze swoją koleżanką w gry podczas wakacji mamy ![]() https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...38756421_n.jpg a tutaj ślub Alexy i gostka ze sklepu z eliksirami - Victora. On jest wróżkiem ![]() ![]() Jak na razie zakończyłam na etapie ślubu, Alexa za 5 dni stanie się zwykłym dorosłym, a Imoen dzień przed ślubem stała się młodym dorosłym. W planach mają mieszkać jak na razie wszyscy razem, za jakiś czas postaram się też o dziecko Alexą i Victorem ![]() Poza tym w rodzinie są jeszcze pies - Spark i adoptowana starsza kotka - Inka. Jak zrobię więcej zdjęć to Wam pokażę ![]() ![]() za duże zdjęcia Ostatnio edytowane przez motyka : 25.11.2012 - 15:44 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Ok, zamysł ogólny jest ok.
Grafika - zawsze mogłaby być lepsza, ale nie każdy ma takie możliwości. Pokazuj zwierzaki. Następnym razem dłuższe posty i więcej zdjęć. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ale nam się dział rozrasta!
![]() Nie wiem, czy to wina grafiki czy jakości zdjęć, ale ostrość (albo jej brak!) zdjęć wali po oczach. ![]() Zmniejsz rozmiar fotek na max. 800x600 Życzę powodzenia i wytrwałości w spełnieniu swojego pragnienia wielopokoleniowej rodziny. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
O jakości już wiesz.Ogólnie zapowiada się naprawdę dobrze.
Mam nadzieję ,że dalsze odcinki będą dłuższe ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() No rodzinka fajna tylko szkoda, że tak krótko. Ale rozumiem to dopiero początek. Wrzucajmituszybkozdjęcia! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Myślę, że może być ciekawa historia! Dział faktycznie się rozrasta
![]() To był tylko wstęp, nie? Z tego co narazie widzę, ładne są!
![]() |
#8 |
|
![]()
Rodzina Royce postanowiła świętować powiększenie rodziny o nowego członka, czyli Victora.
![]() ![]() jeszcze tego samego dnia Imoen, choć jest dorosła ;-), postanowiła pograć ze swoim ojczymem w piłkę ![]() następnego dnia wszyscy udali się na festiwal lata! Imoen wraz z ojczymem wzięła udział w konkursie jedzenia (Victor wygrał) ![]() potem Alexa postanowiła spędzić czas ze swoim nowo upieczonym mężem i podszkolić swoje umiejętności w jeździe na wrotkach ![]() Imoen tymczasem puściła wodze fantazji i pozwoliła wymalować sobie na twarzy lamę ![]() ![]() a potem chcąc znów poczuć się jak dziecko powalczyła o nagrodę w pazurze ![]() ![]() rodzina Royce nie zapomniała o uwiecznieniu tego dnia... ![]() ...a zdjęcie trafiło na rodzinny kominek ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Fajnie, że wstawiłaś dłuższy odcinek. Jakość niezaprzeczalnie się poprawiła. Mogłaś wrzucić zdjęcie z urodzin Victora, słabo też widać jego grę w piłkę z Imoen, mogłaś wstawić więcej zdjęć.
Uwielbiam patrzeć na konkursy jedzenia na simowych festiwalach, są świetne ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Super ,super super.
Super jest ,faktycznie mogłaś pokazać urodzinki tego "małego" Nie wiem czemu,nie podobają mi się skrzydła. Ale może to tylko mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|