![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dobra. dobra wracam
![]() Kto chce wiedzieć dlaczego mnie nie było niech wejdzie w profil easy (zrobiłam ci reklamę xD ) ![]() Rodzina Star/Ryan Oto Callie wprowadziła się do Sunset, ponieważ odziedziczyła dom po swojej ciotce. A jako że Callie wywodzi się z bogatej rodziny, to ciotka miała dojechaną chate!! xD. ![]() A to jest Matt. Przyjechał do Sunset , ponieważ chciał zostać sportowcem. A jako że taki z niego głupek xD chaty sobie nie kupił , szukał go jak ledwo co przyjechał. ![]() Oboje byli mili i przyjacielscy...ale oboje byli też tacy troche glupi xD Od razu Callie się przypomniało coś waznego... ( ale najpierw sie przywitała xD) - Cześć jestem Callie. -Hej, Matt ![]() -eee... o czymś powinieneś wiedzieć... - wal, śmiało ![]() -no, nie mam drugiego łóżka, do ciebie...( no i co mówiłam ze głupia xD) ![]() -Spoko, wyśpie się na kanapie ... o ile o kanapie nie zapomniałaś xD ![]() No i oboje mieli swoje amibjce, Callie chciała być artystką, no a Matt sportowcem jak już wspomniałam . ![]() ![]() Oboje tak ćwiczyli do wieczora swoje umiejętności, Callie zrobila mu 'kolacje powitalną' xD nie wiedziała co on lubie więc zrobila sałatke ![]() ![]() Matt już wrócił -i jak smakuje ci?? ![]() -Taa... bardzo. ![]() A tego się dziewczyna nie spodziewała... Matt po kolacji zaczał z nią flirtować.. ![]() A jej sie spodobało ![]() ![]() Nagle spojrzała w dół i myślała- ''nie znasz go przecież... a co jeśli on jest gejem i chce mieć dobrą opnie w mieście??'' xD ![]() - idziemy popływać??? - szybko jej przerwał te fascynujące myśli xD - taa... urządzili zawody we wstrzymywaniu oddechu.. gościu wygrał ![]() ![]() ale jej takie drobnostki nie przeszkadzają... mi taaaak. ![]() ![]() ![]() -wracamy?? spać mi sie chcee -spoko ![]() ![]() nieee no ledwo mu gada 'nie flirtuj' a on co!?? ![]() ![]() ale teraz nie ma koszulki , to mu ciągle patrzyła na klate ![]() ![]() Dziewczyna szła do łazienki się do snu szykować.. wiedzicie coś tam w tle... ![]() ![]() ona też go widziała i od razu się inaczej ubrała ![]() poprawki.. ![]() i udając że nie wiem kto tam jest, normalnie wychodzimy i rzucamy tekst 'co ty tu robisz!?' ![]() a ona wciąż na klate .. ![]() ![]() Matt'owi to nie przeszkadzało... cos za coś ona mu na klate on w dekolt xD ![]() ![]() ale i tak mu nie pozwoliła ![]() ![]() A tu już rano ![]() Matt nad czymś myślał... nie wiem co wymyślić więc myślał o czyms xD ![]() ale głupek xp ona robi śniadanie a on sobie siedzi ![]() noo a jak myślicie, co on ZNOWU robi?? ![]() -Jesteś śliczna.. ![]() nie dał jej dojść do słowa . -może się gdzieś wybierzemy?? ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 09.08.2012 - 19:14 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|