![]() |
#1 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() ![]() ![]() Urządź wesele marzeń! Zadanie polega na przygotowaniu zaślubin dwóch par: Diny Kaliente i Dona Lotario z Miłowa (ts2) ![]() Oraz Gwen i Holden Wozny z Sunset Valley (ts3). ![]() WYMAGANIA: 1. Można dowolnie zmieniać fryzurę, makijaż, ubrania i dodatki (rzęsy, kolor paznokci, biżuteria, suknie ślubne, garnitury, itd.) simek i simów. 2. Nie można ingerować w budowę ciała i twarzy simów. Nie można również używać soczewek kontaktowych, skinów ściągniętych z Internetu, defaultowych oczu. 3. Dozwolone jest używanie wszelakich dodatków z Internetu, poza wymienionymi wyżej. 4. Praca musi zawierać cztery zdjęcia z przygotowań do ślubu (jedno zdjęcie pana młodego oraz jedno panny młodej – dwa zdjęcia z każdej części gry), od czterech do sześciu zdjęć z ceremonii (po dwa lub trzy z każdej części gry oraz od dwóch do czterech zdjęć z sesji zdjęciowej (jedno albo dwa zdjęcia z każdej części gry). 5. Można obrabiać zdjęcia w dowolnym programie graficznym, jednak nie należy z tym przesadzać. 6. Zabrania się umieszczania na zdjęciach znaków szczególnych wskazujących na to, czyjej grupy jest dana praca. Nie wolno także umieszczać w linku nazwy użytkownika, obojętnie jaka by ona nie była. 7. Maksymalna wielkość zdjęć to 800x600px. Pobierz Dine Kaliente i Dona Lotario Pobierz Gwen Glover i Holdena Wozny’ego (znajdują się także w skrzyni simów. W grze nie są zaręczeni ![]() Opiekunowie drużyn muszą przesłać kompletną pracę do mnie, do 15.12.2012 do godziny 16.00. Po tym czasie prace zostaną opublikowane oraz zostanie utworzona sonda. Nie zostawiajcie prac nad zadaniem na ostatnią chwilę gdyż czas na złożenie pracy nie będzie przedłużany. Cytat:
Zadanie przygotowane przez Charionette Życzę powodzenia wszystkim grupom! ![]() Ostatnio edytowane przez Vanitas : 03.12.2012 - 19:11 |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
No to ja na wstępie, od razu zapytam: czy w skład dodatków z internetu wchodzą również maski na nos?
![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
co rozumiesz poprzez "sesja zdjęciowa" i "przygotowania do ślubu"?
#4 |
|
![]()
Też mam pytanie.
Czy można używać sztucznych rzęs ?
#5 |
Administrator Emeryt
|
![]()
Rudzielec & Laselight - można używać masek na nos i sztucznych rzęs
neville - przez sesje zdjęciową i przygotowania do ślubu rozumiem sesję zdjęciową i przygotowania do ślubu. Nie wiem jak rozłożyc to na czynniki pierwsze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
wiele pomogłeś, dzięki xd
@down - teraz rozumiem, dzięki Nysiu ![]()
![]() I found my own way... :] Ostatnio edytowane przez neville : 01.12.2012 - 12:40 |
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Przygotowania do ślubu to to, co się dzieje przed ślubem - wieczór panieński, kawalerski, wizyta u fryzjera, makijażystki, no cokolwiek
![]() A sesja zdjęciowa, to już po ślubie. Tak jak w czasie prawdziwego wesela, młodzi robią sobie zdjęcia, które później wstawiają sobie do ramek. I o to w tym chodzi: jakieś ustawiane fotki np. nad brzegiem morza ![]() Wyjaśnione? |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ja mam jeszcze jedno, w sumie to ostatnie pytanie
![]() Jeśli można zmieniać fryzury, to czy kolor włosów również? np. z Diny zrobić rudzielca, a z Dona blondyna? ![]() no i co za tym idzie: jeśli można, to czy w grę wchodzi również zmiana brwi, tzn. chodzi mi tu już głównie o "niemaxisowe". @down: spoko wiem o co biega, nie wolno dotykać suwaków ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 01.12.2012 - 13:13 |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator Emeryt
|
![]()
Można zmieniać kolor włosów, oraz brwi (ale nie ich kształt - np przez pogrubienie, albo podniesienie, mam nadzieję, że wiesz o co chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 21
|
![]()
A czy można zamienić maxisowe brwi na jakieś inne? Bez zmiany kształtu naturalnie.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|