![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
A więc. Spróbowałem wybudować mały domek na przedmieściach dla młodej pary zakochanych (albo bardzo dobrych przyjaciół, którzy nie boją się spać razem). Dom wybudowany w centrum miasta Monte Vista. Na początku potrzebowałem go do celu własnej gry, ale postanowiłem go zaprezentować całemu forum. Zapraszam.
Bryła: ![]() ![]() ![]() Mini ogród: ![]() Parter: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I Piętro: ![]() ![]() ![]() Łazienka na II piętrze: ![]() Rzuty: I Piętro: http://i.imgur.com/joVPxit.jpg Parter: http://i.imgur.com/CBNXwpP.jpg Dziękuję i zapraszam do komentowania. Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 27.02.2013 - 17:38 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ogólnie domek mi się podoba.
Bryła i ogródek są ok. Jedyne, co mi nie pasuje to łazienka. Nie jest oddzielona niczym od reszty II piętra. Sypialnia jest niezła. Miło się patrzy na wszystkie pomieszczenia. Chętnie pograłabym w takim domku ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Mnie się łazienka bardzo podoba. Jest to odważny wybór, ale sama mam znajomego, który w kawalerce ma wannę w sypialni. Chociaż fakt, że toaleta powinna być osobno. I nie chodzi tu o intymność, ale raczej zapachy
![]() Mnie osobiście brakuje tylko odrobiny trawy. Nie przywykłam do tereny w całości pokrytego kostką. Mimo to daję mocne 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Postanowiłem odświeżyć mój 3 domek ogólnie z całej gry The sims 3. Jest to podstawowy domek jednak bardzoo zmodyfikowany. Zapraszam na prezentację.
Bryła: ![]() ![]() ![]() Kuchnia, salon oraz jadalnia: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() ![]() ![]() Rzut: ![]() Dziękuję za oglądnięcie, zapraszam do komentowania
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Cześć, jak mówiłam nie będę cię prosić o pozwolenie i skomentuje
![]() 1. dom: ogród i bryła: bryła jest trochę dziwna, ładne kolory, ale dach wchodzi w okna! Jestem przyzwyczajona do dwójki, dlatego zdziwiło mnie na początku, że ten samochód jest tak zastawiony ![]() ![]() ![]() parter: nie jest źle, tylko przeszkadza mi ta wielka lampa, która stoi przy wejściu do... Kuchni jak mniemam? ![]() I piętro: człowieku powiedz mi dlaczego tam nie ma ścian? ![]() ![]() ![]() dam ci 6/10 ![]() 2. dom ogród i bryła: dom z zewnątrz prezentuje się bardzo ładnie, tylko może za dużo tej fauny z przodu. kuchnio-jadalnia - ciemno tam, podobnie jak w całym domu :< ładnie utrzymany styl, tylko to takie kolorowe zdjęcie nie za bardzo tam pasuje ![]() salon: fajnie, że jest dużo zieleni, często tego brakuje w domach, ale tam to przesada XD z każdej strony jest się otoczonym przez te badyle łazienka - nie mam uwag ![]() sypialnia - ładna pościel, jednak upieram się przy tym, że cegła w domu nie jest dobrym pomysłem <wewnątrz ![]() ![]() ogólnie jest lepszy niż 1. więc daje 7,5/10 (cieeeemno strasznie ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Też pozwolę sobie skomentować
![]() Odniosę się do tylko do drugiego domku. Bryła jest całkiem ok, wielkość taka jaką lubię. W kuchni moim zdaniem jest za dużo tych obrazów i ten stół w tym miejscu mi nie odpowiada. Szafki ładne, ale czy tam nie ma w ogóle lodówki? Co do dalszej części to nie podoba mi się ta półka obok biurka z komputerem, tzn. rozumiem, że chciałaś specjalnie żeby akurat tak stała, ale może lepsza byłaby taka "dwustronna"? Reszta ok, łazienka chyba najlepsza ![]() ![]() No i właśnie, jak usiąść na tym fotelu zastawionym przez roślinę? ![]() Moja ocena to: 5,5 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
1 domek: Ogród jest baardzo skromny, prawie go nie ma. Cos z drzewami Ci nie wyszło
![]() ![]() 2 domek. Bryła ok, chociaż ta weranda jakoś nie trafia w mój gust. Jeśli chodzi o wnętrza, to podoba mi się tylko łazienka i sypialnia, wstawiłabym tam tylko inne łóżko. W kuchni za dużo jest obrazów i wieszaków, czy cokolwiek to jest ![]() Ogólnie nie jest źle, ale mogło być lepiej ![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
1 dom
super! pięknie zagospodarowane wnętrze 2 dom to samo co wyżej pięknie! brak oświetlenia tylko 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dom nr 3.
Bryła: ![]() ![]() ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() [IMG]http://i.imgur.com/29Kt***.jpg[/IMG] ![]() Kuchnia i jadalnia: ![]() ![]() ![]() Taras i ogród: ![]() ![]() ![]() ![]() To tyle. Dziękuję za przejrzenie zdjęć i zapraszam do komentowania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nie wiem czemu, ale jakoś mi się nie podoba ten dom.
Jedynie spodobał mi się taras, kuchnia i łazienka. Reszta to tak po trochu. Moja ocena to 6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|