![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Ile to już? Półtora roku? Dwa lata? Straciłem rachubę. Mniej więcej tyle czasu już minęło, odkąd ostatnim na ramach forum opublikowałem jakikolwiek projekt. Sprawy techniczne trochę unormowałem i przez ostatni tydzień(dokładnie tydzień temu) zacząłem budować nową parcelę. Bez zbędnego i długiego opisu, przejdę od razu do projektu. Uwaga! Dużo zdjęć. Bryła z ogrodem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przedpokój/Jadalnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [b]Kuchnia[b] ![]() ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pralnia ![]() Rzuty ![]() ![]() ![]() Widok na poszczególne pomieszczenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() 2000 post! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Hej
![]() Z zewnątrz dom prezentuje sie całkiem nieźle, minimalistycznie, oryginalnie, ale moim zdaniem lepsze byłyby proste dachy ![]() ![]() ![]() Wnętrza o wiele bardziej mi się spodobały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podsumowując, widać staranność, zadbałeś o różne ozdóbki typu wazoniki, obrazki etc., ale musisz popracować nad oświetleniem ![]() Ogólnie jestem pod sporym wrażeniem i czekam na kolejny, lepszy projekt ![]() W skali 1-6, dałabym jakieś 5- ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Miło, że wróciłeś z nowym domem
![]() ![]() Gratuluję 2.000 posta! C:
Ostatnio edytowane przez Zielona Herbata : 31.08.2013 - 09:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cieszę się, że mój powrót się podoba, następny projekt może we wrześniu lub wczesnym październiku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Z zewnątrz domek prezentuje się bardzo dobrze. Ciekawy pomysł z umieszczeniem go na wzniesieniu. Trochę razi mnie ten dach, ni to pagoda, ni to nie wiem co
![]() Wnętrza bardzo fajne, jednak nie podoba mi się, że zastosowałeś tak wielką różnorodność struktur - prawie każda ściana inna - to trochę męczy oczy - przynajmniej moje ![]() Też się przyczepię do braku barierki przy schodach. I czy nad wanną jest okno do sypialni? O zgrozo! ![]() I w sypialni dywan nieco wchodzi pod ten podest z łóżkiem. Ogólnie ok, domek bardzo ładny, ale w jakiś szczególny sposób mnie nie zachwycił. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|