![]() |
#3 |
Reputacja: 17
|
![]()
No tak... wygospodarowujesz sobie pomieszczenie. Przed wejściem dajesz tabliczkę otwarte/zamknięte, drzwi, okna, światło, fotel ogólny wystrój i telefon później dzwonisz przedsiębiorstwo domowe lub jeśli jest to na parceli publicznej to nie musisz dzwonić w cale, ale jeśli w domu to wybierasz zakładkę przedsiębiorstwo i klikasz załóż domowe. Nie potrzeba żadnej kasy fiskalnej i już!
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
no i zatrudniasz ludzi
![]() chyba, że masz wystarczająco dużo mieszkańców ;D |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ach, jeszcze czekasz na klientów i ich obsługujesz
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Simy jeśli chcą żeby była dokonana obsługa to siadają na tych krzesłach czy stoją przy nich? Bo ostatnio mi właśnie stali przy nich, nie umiałam nic zrobic, zdenerwowałam się, i poszło wszystko w cholerę
![]() Ah, i tak kliknęłam na krzesło i tam, że pracuj. Nie pamiętam jak się opcja dokładnie nazywała. |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może sim chciał skorzystać z usługi, tylko nie przydzieliłaś jakiegoś sima do tego zajęcia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Przydzieliłam na zasadzie kliknięcia na fotel i 'pracuj jako stylistka' czy jakoś tak. Zresztą napisałam wyżej, o innym przydzielaniu nie mam pojęcia... : <
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Chyba trzeba ich przekonać, aby skorzystali z usługi
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Coś o tym wiem, bo się dziwiłam, czemu oni odchodzą xDDD Pzdr ![]() Edit: 200 post!!! O_o
w końcu wracam tu, przepełniona dawnymi wspomnieniami! Ostatnio edytowane przez chupa_chups : 18.04.2009 - 09:09 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|