![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zaczeło się od tego, ze próbowałam ściągnąć sobie darmowych simów. Launcher nawet ich przyjął, ale w trakcie ich instalowania przypomniało mu się że jest aktualizacja i czy ją chcę. Zgodziłam się i chyba chciał jednocześnie zainstalować do końca simów i zrobić aktualizację i nie dał rady. Pojawiło się, że nie może jednego z tych kontynuować. I zawiesił się. Potem za każdym razem jak włączałam simy to ten guziczek rozpoczęcia gry był nieaktywny i za każdym razem nie mógł pogodzić tej aktualizacji. Reinstalacja(oryginalnej!) gry skończyła się tak, że nawet już po pierwszej próbie nie pyta o kolejne wpisanie kodu tylko zaczyna instalować, ale przy ok 90% zatrzymuje się nie instaluje dalej. Po prostu nie. I task manager ciągle mówi że coś robi, że niby się instaluje. Godzinami. Co jest nie tak?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Przerabiałam pare razy problem niepojawiającego się okienka na serial. Nie wiem do końca co jest temu winne i co to naprawia bo problem znikał sam, ale spróbuj może uruchomić instalację z pliku setup na płycie zamiast z autostartu. Co do simów, to możliwe, że wykorzystują oni jakiś elementy niezgodne z twoją aktualną wersją simsów i dlatego grę trafił szlag. Dodatki z internetu zawsze muszą być zgodne z aktualnie posiadaną wersją gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Creator
|
![]()
Waszym błędem najgorszym jest aktualizacja przez launcher. Darujcie sobie tą zabawę z tym badziewstwem i aktualizujcie manualnie. Wtedy lanucher bankowo nie zeświruje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Nigdy nie aktualizowałam przez launchera, a ostatnim razem jak miałam ten problem, windows był skopany, więc to jeszcze co innego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|