![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Słowo wstępu
![]() Zdaję sobie sprawę, że poniższe "dzieło" jest wizualną klęską. Nie potrafię robić simów, nie mam zielonego pojęcia o projektowaniu wnętrz (stąd tyle pustych przestrzeni), jak i zewnętrz, nie mówiąc już o obróbce zdjęć, która w moim przypadku ograniczyła się do prowizorycznego kadrowania i jeszcze bardziej prowizorycznego dorobienia sufitu na jednym zdjęciu ![]() ![]() Poniższy "komiks" nie jest wielce ambitny, nie jest też specjalnie zabawny, ani moralizatorski. Właściwie to nic sobą nie reprezentuje. Ale jego robienie dało mi radochę na bite pięć godzin, toteż wstawiam tutaj efekt mojej prawie całodziennej, niezbyt ciężkiej pracy ![]() To by było na tyle. Miłego przemęczania! *** Podczas sprawdzania dymków zauważyłem dwie okropne literówki. Biję się po trzykroć w pierś i błagam o wybaczenie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Chrupcio pisze!
![]() ![]() HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Pierwszy tekst młodego niszczy xDDDD No dobra, spróbuję się wysilić na coś więcej, chociaż to powyżej to "główne" podsumowanie tego odcinka ![]() Albo nie... Nie wyjdzie mi to! ![]() To będzie meeeega ojsg, już to czuję ![]() ![]() ![]() Czekam na więcej ![]() @down: Libby, ale dlaczego plagiatujesz moje wypowiedzi? ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 19.06.2014 - 10:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Nie wierzę
![]() ![]() ![]() hahahahaha ![]() ![]() ![]() Pierwsza myśl, gdy zobaczyłam w tytule "Mroczne", zanim jeszcze zauważyłam autora: "Nie wierzę!!! Chrupek pisze OJSG!" I rzeczywiście... ![]() Niezła rodzinka ![]() Nie marudź tyle, wcale nie było tak źle i się nie męczyłam ![]() ![]() Czekam na kolejną część ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Hahahhaha, to jest epickie. XD Też kiedyś robiłam komiks w TS2, nawet nadal mam pierwsze 2 odcinki na kompie, ale nigdzie go nie wstawiłam. XD
Dobry ten tekst o teściowej. ![]() ![]() Mam nadzieję, że kolejna część wkrótce się pojawi. ![]()
![]() |
#5 |
Reputacja: 12
|
![]()
Wow! Laseczkowe OJSG! Wow bardzo! Brawo dla mrocznych chrupek!
... No i na nic większego nie mogę się wysilić ![]() no więc... czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tekst o teściowej powalający
![]() ![]() Taaaak próba...yhy już on napewno pokaże jej intrument ![]() ![]() ![]() Wrócę na następną część ![]()
![]() |
#7 |
Reputacja: 25
|
![]()
Ahahahahhahahahahah
![]() "Obiecał pokazać mi swój instrument" miażdży xDDD Bardzo fajne, laseczkowe OJSG. Poza tym uwielbiam OJSG w formie komiksów ![]() No i liczę, że szybko wstawisz kolejny odcinek! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 14
|
![]()
Bardzo dziękuję za liczny odzew
![]() ![]() Nie zamierzam się spieszyć z robieniem tego komiksu ![]() ![]() A teraz po kolei ![]() Livko - Chrupcio pisze i jeszcze robi zdjęcia ![]() Z poseboxami miałem niezłą zabawę ![]() ![]() A teraz Mroczna Porada dla każdego, kto robi zdjęcia do czegokolwiek: nigdy, powtarzam, NIGDY nie zostawiajcie simom włączonej wolnej woli ![]() Libby - jak Mroczne to już wiadomo czyje ![]() ![]() Diana - bardzo chętnie sobie poczytam ten komiks :> Dziękuję ![]() Ktoś - bardzo ![]() Daisy - też go nie polubię ![]() ![]() Pink Panther - jeśli mówisz o tym OJSG co ja myślę, to też je uwielbiam ![]() ![]() Zapraszam innych do czytania i komentowania ![]() Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 20.06.2014 - 12:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Swietny! Naprawdę nie ma co długo pisać bo tego sie nie da tak dokładniej skomentować
![]() A ja ogólnie niezbyt lubię OJSG z dwójki, ale te będe czytać! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Niespodzianka !
![]() Przez przypadek to zobaczyłam, bo jesteś durniem i się nie chwaliłeś, że tu coś wstawiłeś. Uśmiałam się ![]() ![]() Nie rozumiem twojego wstrętu do teściowych xDD Jak nie zapomnę, to będę zaglądać, ale pewnie zapomnę, bo jestem sobą. Pozdrawiam ! ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|