![]() |
#1 |
Reputacja: 17
|
![]()
Witam wszystkich, którzy zdecydowali się tu zaglądnąć
![]() Średnio obeznana jestem w prowadzeniu OJSG, zdarzyło mi się jedynie kilka razy zaglądnąć na jakieś przypadkowe. W chwili obecnej jestem po formacie kompa, simsy śmigają aż miło jak na mój komputer, stąd zdecydowałam się podzielić z Wami losami moich simów. Na wstępie mojego OJSG ( ![]() ![]() Także ostrzegam może być NUDNO, a dodatkowo moje granie w simsy wygląda tak, że gram non-stop np 2 tyg, a potem odkładam je na pół roku ![]() Warto też dodać, że głównie gram tą samą rodziną. Rzadko kiedy ją porzucam, już na prawdę musiałaby mi się znudzić ![]() Z góry przepraszam też za wszelakie błędy stylistyczne itp ![]() __________________________________________________ SPIS RODZIN: Anne Linden: 1, 2 __________________________________________________ ![]() imię i nazwisko: Anne Linden wiek: młody dorosły cechy charakteru: urodzona kucharka, charyzmatyczna, romantyczna, koniarz, schludna cel życiowy: dyrektor finansowy megakorporacji Anne to młoda dziewczyna, która właśnie wkroczyła w świat dorosłości. W pogoni za marzeniami przeniosła się do Isla Paradiso, gdzie kupiła skromne mieszkanko. ![]() Może wydawać się to dziwne, ale gdy inne dziewczyny marzyły o tym, by być modelkami czy piosenkarkami, ona od zawsze marzyła o tym, by pracować w jakiejś megakorporacji. 'To jest nowy początek. Isla Paradiso przywitaj Anne Linden, nową bizneswoman, która za jakiś czas zawładnie biznesem w tym mieście'. ![]() 'Dobra, zobaczmy jak to wszystko wygląda wewnątrz domu' ![]() Dom od razu spodobał się Anne. Już po przekroczeniu progu ujrzała kuchnię, w której się zakochała. 'Nie mogę się doczekać, aż będę mogła w niej coś ugotować' ![]() Następnie oglądnęła część sypialnianą domu. 'To łóżko z pewnością musi być wygodne.' ![]() Po czym wróciła do kuchni i sięgnęła po książkę o gotowaniu, była to chyba jedyna rozrywka na tę chwilę. Wszystkie swoje oszczędności wydała na umeblowanie domu. Na laptopa czy telewizor już pieniędzy nie starczyło. ![]() Następnie udała się do miasta, by zatrudnić się w wymarzonej pracy. ![]() Gdy dojechała na miejsce zobaczyła 'śmieszny' budynek. 'I to ma być ta megakorporacja? Myślałam, że będzie wyglądała nieco poważniej...' ![]() Swoją karierę rozpoczyna od roznosiciela kawy. Wiedziała, że jest bez doświadczenia, świeżo po szkole, ale myślała, że zacznie od czegoś ambitniejszego. 'Ehh.. no cóż, kiedyś zaśpiewam razem z Drake'iem Started from the bottom now we're here, bo nie ważne jak zaczynasz, ważne jak kończysz'. Lekko zawiedziona Anne chciała zobaczyć trochę miasta. Postanowiła odwiedzić Park Miejski, który znajdował się w pobliżu jej pracy. Zjadła tam hamburgera, po czym wróciła przerwanej do lektury. ![]() 'omnomnomnomn' ![]() Nagle jej uszu dobiegły ciche chichoty. Okazało się, że pewna dziewczyna przegrała ze swoją potrzebą. 'Serioooooooo? -.- Zmywam się stąd'. ![]() Wróciwszy do domu, wzięła szybki prysznic i poszła spać. Nawet w śnie nie potrafiła zapomnieć, że już jutro rozpoczyna się jej przygoda z nową pracą. Zastanawiała się jak szybko uda jej się zdobyć awans i co będzie ją czekać później. ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez xheyanna : 23.07.2014 - 16:09 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|