![]() |
#2 |
Reputacja: 41
|
![]()
Wszystko przeczytałem i jestem pod wielkim wrażeniem. Dział Polecane The Sims 2 ma bardzo fajne zdjęcia i dodatki. Nic tylko czekać na następny numer
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
Tradycyjnie pokuszę się o dłuższy komentarz
![]() 1. Wiadomości z Forum - cóż, razem z Klawą Enklawą najwspanialszy dział ![]() ![]() 2. Z Archiwum FTS Newsletter - cieszę się, że coś takiego powstaje, bo sam mogę dowiedzieć się ciekawych faktów na temat początków redakcji. Przeglądałem wprawdzie stare tematy, ale nie miałem pojęcia na przykład o tym, skąd się wzięła nazwa ![]() ![]() 3. Jubileuszowe wywiady - to również bardzo dobry pomysł ![]() ![]() 4. Forum mówi - bardzo ciekawe pytania, jak i odpowiadający ![]() 5. Nowości ze świata simów - cóż, trochę krótko, zważywszy na to, że odbyła się premiera nowej gry. Z drugiej strony, to co najważniejsze zostało wyłożone, a jeśli ktoś chciałby jeszcze pogłębić swoją wiedzę, dostał sporo przydatnych linków. Czyli jest okej xD 6. Polecane TS2 - WITAJ Z POWROTEM, LIVKO ![]() ![]() 7. Polecane TS3 - w trójkę nie gram, ale gdybym grał, to na pewno bym korzystał ![]() ![]() 8. Rankingi - czemu dopiero na drugim ![]() ![]() 9. The Sims Weekly News - fajnie, że ten pomysł zawitał do nas ![]() ![]() 10. Świat w pigułce - od siebie powiem, że to jest mój faworyt, jesli chodzi o nowych redaktorów ![]() ![]() 11. Trudne Sprawy - cieszę się, że to w tym numerze już kolejny studencki artykuł ![]() ![]() 12. Horoskop - tym razem nie ma nic wspólnego z prawdą, ale to nie przeszkodziło mi w lekturze ![]() 13. Trochę kultury, człowieku - dobrze, że dział prowadzą dwie osoby. Dzięki temu artykuł jest rozbudowany jak należy. Bardzo podoba mi się pomysł na opisywanie również gier ![]() 14. Klawa Enklawa - TAK, TAK i TAK ![]() ![]() ![]() 15. Strefa luzu - różnice były banalne, o czym pisałem już w dziale ![]() O Redakcyjnych Opowieściach to w odpowiednim temacie się wypowiem ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Co do numeru jubileuszowego - wow, ta gazetka jest taka stara? Anyway, dobrze że stała się "FTS Newsletter", ta druga nazwa strasznie wiochmeńska. Numer na poziome - I mean, ta 1/3 którą na razie przeczytałam. Podobały mi się wywiady i "Forum Mówi". "Świat w pigułce", jako mój ulubiony dział, czytało się dobrze, ciekawostki rzeczywiście ciekawe. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 25
|
![]()
Znów krucho z komentarzami, mam wrażenie, że piszemy dla ludzi-widmo :/
Po kolei o każdym artykule ![]() Wiadomości z forum - bardzo lubię ten dział, a szczególnie podoba mi się, że Laseczek zaczął pytać różne osoby o organizowane przez nich konkursy itd. I to nie dlatego, że pytał mnie ![]() Z archiwum... - dział jubileuszowy wyszedł świetnie. Szkoda tylko, że opisany jest jeden rok, ale to z wiadomych przyczyn, soł. Czekam już na kolejne lata ![]() Jubileuszowe wywiady - chyba najbardziej udany artykuł w tym numerze, jest doskonały ![]() ![]() Forum mówi - w tym numerze bardzo ciekawe pytania, no i przepytano osoby, których odpowiedzi mnie dosyć zainteresowały ![]() Nowinki... - tym razem krótko i bez obrazków, ale nie jest źle ![]() Polecane TS2 - drugi, po Jubileuszowych wywiadach, najlepszy artykuł w tym numerze, Livka dała z siebie wszystko ![]() ![]() Polecane TS3 - bardzo fajne dodatki i nazwy poddziałów ![]() Rankingi - sporo nicków tym razem ![]() TSWN - mam nadzieję, że następnym razem damy radę z Everlastingiem zrobić to w formie graficznej ;/ Świat w pigułce - bardzo fajne ciekawostki, nie mam zastrzeżeń ![]() Trudne Sprawy - już się wypowiadałem przy rekrutacji, świetnie ![]() Horoskop - zawsze czytam je bardzo chętnie i tym razem tak było ![]() Trochę kultury... - Libby nie opisała nic, co by mnie przyciągnęło, ale samo opisanie bez zarzutów ![]() Enklawa - część Ktosia ![]() ![]() ![]() ![]() Strefa luzu - podoba mi się, szczególnie wykreślanka, o czym też wspominałem kiedyś ![]() A RO jak zawsze genialne xD |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Trzy komentarze w tak krótkim czasie nazywasz "krucho"? W takim razie dział FS już dawno wyciągnął kopyta!
Czy to dziwne, że czytając nowy numer gazetki jako podkład muzyczny mam soundtrack z Draculi Brama Stokera(swoją drogą bardzo dobry)? Pompatyczne tony słyszalne w tle podczas gdy czyta się o forumowych gównoburzach? No ale po kolei: Plusik za to, że udało się napisać jako tako długi artykuł "wiadomości z forum". Jest tu ostatnio tak potwornie nudno, że nie spodziewałem się, by dało się coś w ogóle napisać. Aczkolwiek znalazłem drobny błąd - Pink Panther nie jest pogrubione. Pierwszy raz widzę chyba "Z Archiwum FTS Newsletter". Czy to jakiś jubileuszowy wyłącznie artykuł, czy coś nowego? W każdym razie bardzo fajny i wreszcie wiem, jak powstała forumowa gazetka. ![]() Szczególnie fajnie czytało się "jubileuszowe wywiady"(właśnie wtedy muzyka z Draculi przeszła na jakieś szatańskie jęki, wrzaski i demoniczne śmiechy - to musi być znak!), a przede wszystkim wywiad z samym twórcą. ![]() W forum mówi zabrakło mi jedynie pytań związanych z samym forum, no ale rozumiem, że nie działo się nic ostatnio, żeby można było o tym rozmawiać. M'in na pierwszym miejscu w rankingach! ![]() No i właśnie... Co się stało z ON TOP? ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 25
|
![]() Cytat:
![]() Autor nie wyrobił się w terminie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
troszkę miodu ode mnie: gazetka jak zwykle świetna, wszyscy bardzo sie postarali, fajnie się was wszystkich czyta
![]() zwykle mało czytam o simowych rzeczach, jednak tym razem spodobała mi się strasznie ta sypialnia artysty. no i ubranka w polecanych do The Sims 2, uszanowanko dla wyszukiwacza ![]() a, śmiem kłócić się o horoskop, gdyż [jeśli o mnie chodzi] zgadza sie tylko "Byk to typ dominujący. Lubi mieć rację" ![]() podobały mi sie wszystkie wywiady, zawsze lubię je czytać, bo chce wiedzieć co ludzie maja ciekawego do powiedzenia ![]() oczywiście rebusy, krzyżówki i zagadki w Strefie Luzu juz mam rozwiązane, jak zwykle ![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Rainbow : 21.09.2014 - 22:19 |
|
![]() |
![]() |
#9 | ||
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
![]() A właśnie, zapomniałem dodać: Cytat:
![]() Odnośnie horoskopu, mam dziwne wrażenie, że chodziło tu o pewną personę[*] tego forum. xD Aczkolwiek ja też jestem skorpion i szczególnie ostatnie trzy zdania pasują. Wracając jeszcze do wiadomości z forum, szkoda że nie podano dokładnego linku do postu rozpoczynającego gównoburzę. |
||
![]() |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Twój sposób jest świetny, szkoda, że nie mam jak wykorzystać. ![]() Nad numerem pracowało się fajnie i mam nadzieję, że sprawdzimy się dla was jako nowi redaktorzy ;3 A jak wszystkie artykuły są złożone w całość numeru, to to wygląda naprawdę świetnie. |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|