![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam wszystkich
![]() ![]() Więc tak. Pierwszą Simkę z tej rodziny stworzyłam 3 sierpnia tego roku. Miała na imię Ania Wiewiórka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kilkanaście dni później stworzyłam kolejną Simkę Wikę Gwiazdkę i wprowadziłam ją do Anki. Potem je jeszcze spokrewniłam InSIMenatorem jako matka i córka, bo nie umiałam znaleźć połączeń jako siostry ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście, dorobiłam jeszcze potem kolejną Simkę o nazwisku Klaudia Kremóweczka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przykro mi, ale nie mam już żadnych zdjęć ![]() ![]() ![]() ![]() Więc Anka poroniła, Wika nie miała dzieci, a Klaudia urodziła dwóch chłopców o imionach Brent i Dżast In (tak, specjalnie ![]() Pamiętam, że Brent jest teraz na emeryturze szczytu kariery Wywiad, a Dżast In na emeryturze Szalonego Naukowca. Brent ożenił się z Simką, którą stworzyłam o imieniu Ariana Grande ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kilka dni po stworzeniu Sługusa, Dżast In urodził kosmiczne dziecię o imieniu Kleryk II (Kleryk [I] był w innym otoczeniu, ale co tam ![]() ![]() Kleruś obecnie jest nastolatkiem, który niedługo pójdzie na studia, ale ma pragnienie "dostać stypendium ofiara porwania przez kosmitów", tylko jak nastolatek ma być porwany? Ma logikę na poziomie 10 i nic go nie porwało ![]() Ups, troszkę zboczyłam z tematu, ale już wracam do niego ![]() ![]() Liliana ma pragnienie "mieć 20 kochanków naraz" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dalsza historia tej rodzinki już wkrótce ![]() ![]() Bardzo by mi też pomogło coś o tym porwaniu nastolatka ![]() EDIT: Mam nadzieję, że teraz zdjęcia są w odpowiednim rozmiarze ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Weraxera : 05.10.2014 - 12:53 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 41
|
![]()
Zdjęcia są bardzo małe przez co od razu zniechęciły mnie do czytania :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Nie wiem, czemu mam takie małe zdjęcia
![]() ![]() ![]() Więc Lila zmieniła kolor włosów na czerwony i zmieniła aspirację na Poszukiwanie Przyjemności, bo kto by umiał utrzymać 20 kochanków jednocześnie?! Teraz jej celem życiowym jest osiągnięcie poziomu 10 w karierze gracza. Akurat matematyka umożliwia rozwinięcie tej kariery, więc nie musiała zmieniać kierunku ![]() ![]() ![]() Pinki Paj od dawna żywiła uczucie do Dżast In'a i Brenta, ale teraz wyjawiła je tylko do szalonego naukowca podczas pobytu w Wiosce Takemizu. Szkoda, że tak późno... ![]() ![]() ![]() Zrobiłam jeszcze fotkę Arianie, żonie Brenta. Jej kariera to Iluzjonistka (na emeryturze oczywiście) ![]() ![]() Enjoy ![]() ![]() EDIT: Teraz jest dobrze? ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Weraxera : 05.10.2014 - 12:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Po pierwsze, zdjęcia dalej są strasznie małe, po drugie, jest ich strasznie mało.
![]() Lepiej dodawać rzadziej, a lepiej, niż szybciej, a byle jak. ![]()
![]() |
#5 |
Reputacja: 41
|
![]()
Możę spróbuj zmienić hosting, na który wrzucasz zdjęcia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Mam, na imageshack, to na jaki mam zmienić? Nigdy nie hostowałam, więc nie jestem w tym dobra
![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Weraxera : 05.10.2014 - 12:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Imo imgur.com jest najlepszy
![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
Ok, sprawdzę tam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Reputacja: 21
|
![]()
Polecam ten poradnik
![]() Co prawda zdjęć już nie ma, ale wszystko jest tak jasno opisane, że sobie poradzisz C: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Przepraszam za te posty pod postami (itd. itd.) ale mam teraz jest wszystko dobrze. Zdjęcia są w odpowiednim rozmiarze. Dzięki kontrowersyjna kaczuszka
![]() ![]() Shiver - dzięki za poradnik, jak będę miała czas to przeczytam ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|