![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam!
Mam wielgachego problema ![]() Nie mogę zdobyć 2,5 gwiazdki, głupi babsztyl zabiera mi cały czas pół gwiaxdki. Co zrobić żeby mi się udało. Już tracę ciepliwość. Proszę o szybką odpowiedż. Papa! P.S. Mam procesor Intel Pentium I, jak mysłlicie, czy pójdzie mi TS Abrakadabra? |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
p o s z u k a j złotko!! Jest milion takioch tematów o identycznym tytule...tak w ogóle to <witaj>
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ZAMKNICIE TEN TEMAT! A I JAS JEST OPCJA SZUKAJ!!!
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dobra nie złoście sie na niego jest nowy i nie wie jeszcze do końca co tu jak i gdzie. Jas :witaj:
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Moze masz zamalo umiejetności.
|
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
albo przyjaciół-gwiazd. |
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Najlepiej w kółko pozój do reklamy, nie stracisz nic. W końcu za którymś razem dostaniesz 1/2 gwiazdki.
A na Pentium I (conajmniej 233mhz) podstawowa wersja ledwo chodzi, więc co dopiero Abra! |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nio? I jakim cudem to gówno jeszcze się tzryma? Zamknijcie to G!
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Po pierwsze gorąco Witam Ciebie na forum Jasiu :witaj:.Potwierdzam rady innych...miej najlepiej wszystko na całosc (chryzma,gotowanie itd.) i miej przyjaciol,przyjaciolki,kolegow,kolezanki.To sa dobre rady
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mi też ten babsztyl odbiera pół gawiazdki kurdenie mam cierpliwości już!Ale te rady może żeczywiście okaża sie dobre...
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
mama gwiazdora | cornelia | The Sims 1: Rozszerzenia | 54 | 11.07.2003 07:15 |
Jak dostać 2,5 gwiazdki ? | Julia | The Sims 1: Rozszerzenia | 4 | 29.06.2003 15:14 |