![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie-mam juz 5 gwiazdek i zastanawia mnie,czy majac tyle nie mam wiecej mozliwosci niz majac 4,5?Bo na to mi wyglada.Nic sie nie zmienia oprocz tego,ze mam nad soba gwiazdke.Czy tak jest czy moze cos przeoczyłam i moja simka nie wiem,ze moze robic wiecej fajnych rzeczy?
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No... możesz zdobywać nagrody, w dzielnicy showbiznesu zapoznawać różne fajne osoby i dostać nagrodę "publiczności" czy jak to leci...
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Zdobywając 5 gwiazdę Sim nie zyskuje niestety nowych możliwości
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
no wtedy ma już wszystkie możliwe obiekty
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
ma wszystkie obiekty dostepne i morze robic wszystko...
P.S galazek czemu sobie nabijasz posty? |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Troche szkoda, ze nie mozna majac 5 gwiazdek robic nic nowego... Przy takim poziomie slawy powinnismy miec mozliwosc zalozenia zespolu muzycznego
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wiecie co. Ja sądze że najpierw trzeba starać się żeby awansować na 5 gwiazdek. A jak się już ma te wszystkie gwiazdki to dopiero wtedy starać się o nagrody. W ten sposób moim zdaniem gra nie zrobi się nudna. :roll:
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja już ma 5 gwiazdek, a na razie dostałem tylko dwie nagrody (Simmy i srebrną dla piosenkarki). A nie uważacie, że to głupie, że tylko raz dziennie można jeździć do tej dzielnicy sławy? Pewnie tak zrobili, żeby nie można było tyle zarobić jednego dnia, ale strasznie mi się nudzi czekanie na następny dzień
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja myślę że to trochę głupie że nie można pojechać do dzielnicy tego samego dnia co już się było, ale z drugiej strony np. trzeba się też troche przygotować żeby tam pojechać a to troche czasu zajmuje. A tak przy okazji mam takie pytanko do wszystkich jak dostać nagrodę Simmy? :wink:
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|