Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.11.2004, 07:56   #1
kate_11
Guest

Question Help!!!!!!!!

Ratunku !!Mam abrakadabra ale nie umniem instalować(tak szczeże powiedziawszy mam wszysdkie dodadki)czy może mi ktoś pomóć?? ;(

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.11.2004, 18:28   #2
mw00
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał kate_11
Ratunku !!Mam abrakadabra ale nie umniem instalować(tak szczeże powiedziawszy mam wszysdkie dodadki)czy może mi ktoś pomóć?? ;(
?? a można troszke dokładniej? Masz abre i nie umiesz zainstalować. W czym tkwi problem?? nie wyświetla sie nic po włożeniu płyty do napędu?? Aha-masz wszystkie dodatki, to na płytach czy na dysku zainstalowane?

stare 09.11.2004, 19:25   #3
kate_11
Guest

ThumbsDown Cd

CD i instalować umiem ale nie chce mi sie otworzyć;( ;(

stare 09.11.2004, 19:58   #4
mw00
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał kate_11
CD i instalować umiem ale nie chce mi sie otworzyć;( ;(
nie wiem czy to o to chodzi, ale chyba należy otworzyć płyte (najlepiej prawym przyciskiem myszy kliknąć na ikonke CD-Roma i wziąć opcję otwórz ) potem w otwartym już folderze uruchomić plik install.exe lub setup. exe.......... nie wiem, jak już tego próbowałaś to może coś innego wymyśle-bo może jest płyta uszkodzona?

stare 16.11.2004, 13:13   #5
Lisa
Guest

Domyślnie

Po przeczytaniu o twoim problemie przychodzą mi na myśl dwie rzeczy, które mogłyby spowodować to, że płyta nie działa:
1.Płyta jest piracka.
2.Płyta jest uszkodzona.

stare 16.11.2004, 15:21   #6
kate_11
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lisa
Po przeczytaniu o twoim problemie przychodzą mi na myśl dwie rzeczy, które mogłyby spowodować to, że płyta nie działa:
1.Płyta jest piracka.
2.Płyta jest uszkodzona.
mam orginały to znaczy, że jest uszkodzona

stare 16.11.2004, 15:56   #7
Meginia
Guest

Domyślnie

Wejdz w moj komputer, kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonke z simsami, kliknij eksploruj, potem ci sie wyswietli nowe okno, tam powinnas miec ikonke "start". Nie ejstem do konca pewna, ale ja tak instaluje jak mi nie dziala.

stare 16.11.2004, 18:14   #8
zagrodzka
Guest

Mad He he

Hehe... Ja też mialam podobny problem... ale..... wyczyściłam płytę bo była czymś upaćkana i chodziło lepiej niż od kolegi u którego grałam i wyporzyczyłam płytę... hehe.... JA.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania