![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wiem tylko skąd wziąć jeden składnik dla simowego dziecka (pył wróżek), ale skąd wziąć inne ?
Wiem, że można w necie znaleźć stronkę, z której można ściągnąć składniki do czarowania dla dzieci. Zna ją ktoś może ? Ostatnio edytowane przez Niespotykany : 30.03.2006 - 16:24 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jest jeden przedmiot do ściągnięcia ze strony http://sims.kelsha.net/magic3.html rozapkowywujesz do folderu :USEROBJECTS LUB DOWNLOADS i wchodzisz to gry
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Można jeszcze ściągnąć składniki ze strony
http://sims.kelsha.net/buyable5.html i możesz je kupić w trybie kupowania |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A tradycyjnie, to tak:
Pył wróżek - Kupujesz fioletowe pudełko i każesz sie dziecku bawić. Po jakichś paru razach powinien pokazać się komunikat: "Apsik! Magiczne wróżki aż obsypały Cię magicznym pyłem!" Łuska smoka - Dorosły kupuje smoka i wyczesuje go. Gdy pojawi sie ta łuska, każ mu ją wziąć. Łzy smoka - Dorosły kupuje smoka i łaskocze go. Gdy pojawi sie ta łza, każ mu ją wziąć. Muchomory - W trybie kupowania możesz znaleść krzesełeczko podobne do muchomora. Każesz simowi siedzieć przez jakiś czas, a potem rozejrzyj się po działce - powinny być tam muchomory. Ostatnio edytowane przez Niespotykany : 30.03.2006 - 16:25 |
![]() |
#5 |
Reputacja: 9
|
![]()
Smocze łzy - musisz kupić smoka i go bardzo często łaskotać. W końcu da Ci smocze łzy.
Smocze łuski - Tu też potrzebujesz smoka, lecz teraz musisz go bardzo czesto czesać - wtedy da Ci łuski. Muchomory - W trybie kupowania znajdziesz grzyba, na którego się siada. Gdy na niego usiądziesz, gdzieś na działce pojawią się grzyby, które musisz zebrać. Pamiętaj, muchomory nie wyrastają od razu, za każdym razem. Musisz wielokrotnie próbować. Pył wróżek - W trybie kupowania jest taka skrzynia dla dziecka - kup ją. Gdy on się bawi zabawkami ze skrzyni, wróżki dają mu pył wróżek.
nothing more.! ____in the night, no control Ostatnio edytowane przez Niespotykany : 30.03.2006 - 22:11 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|