![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
W rodzinie biedak gdy Damian stał się już dorosły pobrałam go z Angeliką i przeprowadziłąm ich do domku obok . Też taki sam jaki miał przed tem tylko jagby lustrzane odbicie wnętrza
![]() stawiam meble już prawie kończe je stawiać , a tu obraz się lekko rozmazuje jagby leciutki wtrząs i po chwili komputer się resetuje . Tak samo było dzisiaj . Hmmm czy ktoś wie dlaczego tak się dzieje ? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
może za długo grasz?? jak ja grałem za długo ( chyba kilka godzin) , wogóle długo komp chodził to też mi się resetował albo wyłączał całkowicie. wogóle miałem tak jakis czas temu ( jeszcze nie miałem TS2NS) to się właśnie komputer mi wyłączał albo resetował na simach tak gdzieś raz na dwa , trzy dni , nie wiem czemu
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
hmmm nie wiem , ale ja jak tylko włączam grę to ide do tych Biedakow i chce im urządzić dom lecz niestety
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mi się komp raz zresetował, a to przez dodatek z modthesims2!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Miałam podobny problem: mi gra po prostu się wyłączała,a komp się zawieszał co 10 minut dosłownie. Pisałam o tym gdzieś na forum, aż w końcu odinstalowałam gre, zainstalowałam od początku i płacząc po poprezednich rodzinach, których nie udało mi sie przenieść, grałam od początku. I pomogło, ale nie wiem, czy chcesz tracić dane. Chyba jest jakiś sposób na przeniesienie ich, ale ja do końca nie wiem jak.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
~>THE SIMS FOTOSTORY<~ | Justa | The Sims Fotostory | 233 | 15.08.2004 02:32 |
Artykuł wyrwany z Komputer Świat GRY 4/2003 | Eddie | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 28 | 12.08.2004 19:47 |