Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.08.2005, 18:06   #1
Tomq
Guest

Excl Ukryte mozliwosci

Witam mam straszny problem z gra. Otoz gra sims 2 chce zebym sie cofal w rozwoju wiecie co dzis przed chwila jak gralem w sims 2 na telefonie pokazala mi sie nowa opcaj glupi telefon. W ZYCIU O TAKIEJ NIESLYSZALEM niewiedzialem ze wogole istnieje dostalem opad szczeny ale to niewszystko...Chcialem zakupic nowy fotel a tu patrze 3 NOWE FOTELE ktorych nigdy niewidzialem w grze i ktorych niesciagalem dosatlem opadu szczeny az do samej ziemi ale do trzech razy sztuka kupie sobie lampe Tulipan patrze a ona ma mnostwo wariantow kloszow i stelazow a jeszcze wczoraj miala i tego i tego po jednej mozliwosci. Co sie dzieje? Blagam o pomoc
Tomq
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.08.2005, 20:31   #2
trawka
Guest

Domyślnie

a co się stało jak kliknąłeś na opcję "głupi telefon" ??
miałam kiedyś podobny przypadek (chodzi mi o lampę tulipan) bo raz miałam więcej kloszy do wyboru a raz mniej i ktoś mi kiedyś mówił dlaczego tak jest, ale niestety nie pamiętam ...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.08.2005, 22:26   #3
Tomq
Guest

Domyślnie

Zadzwonilem do mortiemra sim cos tam mowil jakies bla bla bleh jak i odlozyl sluchawke potem przyszedl mortimer i popchnal sima mojego kiedy chcialem mu oddac nic sie niedalo zrobic poszedl sobie po prostu wszedl do domu jakby nigdy nic popchnal sima i wyszedl
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.08.2005, 10:24   #4
Tomq
Guest

Nastepny blad kupilem jacuzi i wchodza moje simy. Zona w stroju kapielowym a maz NA GOLASA. Jest tylko cenzura i wchodzi na golasa zawsze nawet jak kaze mu sie przebrac w stroj kapielowy w basenie tego niema.
POMOCY
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.08.2005, 11:04   #5
Anais
Guest

Domyślnie

Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje ale niektóre z tych rzeczy są - delikatnie mówiąc - irytujące a zwłaszcza znikające warianty lampy "Tulipan"...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.08.2005, 11:06   #6
Agita
Guest

Domyślnie

Co do tego głupiego telefonu to często pokazuje mi się ta opcja. Sim poprostu dzwoni do innego sima i po chwili odkłada słuchawkę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.08.2005, 12:36   #7
trawka
Guest

Domyślnie

przed chwilą jak grałam w simy robert (dziecko) zaprosił qmpla do siebie. chciałam aby się z nim przywitał i nie mogłam !! okienko z powitaniem (te w górnym lewym rogu) co chwilę znikało! zaraz potem zaczęli bawić się w policjantów i złodzieji w rozmowach pokazała mi się nowa opcja 'zdradź sekret' czy jakoś tak. gdy na nią klikałam znikała tak samo jak przy powitaniu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.08.2005, 19:10   #8
Guralka
Guest

Domyślnie

Mnie ta lampa doprowadza do szału. czasem ma wszystkie opcje, czasem moge wybrac tylko klosz a czasem tylko kolor stojaka. Masakra :/
A pozostałe rzeczy żadna nowość. A fotel mogłeś wfrać nawet nieśwaidomoe instalując jakiś obcy domek

Co do gołego sima. To po prostu wynika z jego charakteru normalka

Ostatnio edytowane przez Guralka : 22.08.2005 - 19:12
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.08.2005, 22:06   #9
Estensen
Guest

Domyślnie

Opcja "Głupi telefon" nie ździwiła mnie. To tak samo jak nie dźwiło mnie to, że można jeździć do pracy, jeść, przygotowywać posilki. Po prostu to kolejna rzecz, której nie było w The Sims. "Głupi telefon" może wykonać tylko sim otwarty i bardzo towarzyski, dlatego nie wszystkie Simy mają tę opcję. Po wykonaniu tej opcji, Sim do którego zadzwoniłeś przybiegnie i cię łagodnie mówiąc... skrzyczy. I pójdzie sobie. (Estensen, Estensen, Estensen) Jeżeli chodzi o lampę "Tulipan" to też mi się to przytrafiało, ale nie wiem jak temu zapobiedz. Raz uruchamiam grę i są do wyboru różne klosze, a raz nie. I tyle (Estensen)

ESTENSEN Ci doradzi, bo ESTENSEN lubi doradzać! Jednocześnie zastrzega sobie prawo do ochrony mienia -w tym wypadku tekstu- Wszelkie kopiowanie i wykorzystywanie zawartych w tekście informacji na własne potrzeby jest łamaniem praw autorskich określonych ściśle w kodeksie karnym.

Ostatnio edytowane przez Estensen : 22.08.2005 - 22:19
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.08.2005, 22:49   #10
Albee
Guest

Domyślnie

Ta opcja zdradz sekret to mi sie zacieli...bo sie smieja smieja...i nic

BTW. To ze koles na golasa a zonka w stroju to sie wywodzi od osobowosci. Np. Jak jest niechlujna to je płatki rozciapając wszytsko po scianach a jak schludna to ładnie dokładnie i spokojnie ;D
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania