| 

| 
		#2 | 
| 

Guest 

| 

Zaimponowały mi na pewno smoki :lol: 

Chociaż przyznam , że to jedyna część , która tak szybko mi się znudziła...  
		 | 
| 

| 
		#3 | 
| 

Guest 

| 

Wszyscy mówią że ta gra szybko się nudzi, ale jest najlepsza. I co Ja mam myśleć???????????

| 
| 

| 
		#4 | 
| 

Guest 

| 

Matko ludzie nie bijcie! :ph34r: 

Tylko powiedziałam, że ten dodatek mi się najszyciej znudził, nie wiem czemu!  | 
| 

| 
		#5 | 
| 

Guest 

| 

Nie wiem niegrałam, a chciałabym chociaż spróbować...  

![]() Ale jak mnie to zafascynowało to całe czarowanie, np. zaczarowanie sasiada w zabe (hehehe, jakby tak na real mojego Kacperka sąsiada zaczarować hehehe :lol: ) i pieczenie ciast i pasztetów poprostu wszystko!!!  
		 | 
| 

| 
		#6 | 
| 

Guest 

| 

A przdmioty jakie??? I powiedzcie jakie (dokładnie) czary????????????!!!!!!!!!!!!!!!

| 
| 

| 
		#7 | 
| 

Guest 

| 

Jezu weź dziewczyno się uspokój bo z krzesła zaraz spadniesz.. <_<  Trzeba było jeszcze więcej napisać znaków zapytania i wykrzykników <_<  :mellow:  

Jakie mi się przedmioty podobały...chmm..piecyk  . A z czarów to naturalnie uropuchowienie, cios miłości i wielkie pytanie   
		 | 
| 

| 
		#8 | 
| 

Guest 

| 

Mi sie podoba to że są czay........ale .........wszystkie już odkrylam i gra mi sie znudzuila

| 
| 

| 
		#9 | 
| 

Guest 

| 

No bez przesady, bez przesady- nikt Ci nie będzie wszystkich czarów wypisywał bo jest ich wiele. Ale skopiować można (materiał pochodzi ze strony TheSims.pl)- 

Lista zaklęć: Uropuchowienie - zamieniamy Sima w ropuszkę; Piękna lub Bestia - zamieniamy się w elfa, staruszkę, czarownicę, wróżkę, wilkołaka lub inne dziwne stworzenie; Poprawa stosunków - poprawiamy stosunki z innymi Simami; Róg obfitości - pełno żarcia w domu; Ożywienie - pobudzamy do życia skrzaty ogrodowe; Deszcz bogactw - z nieba lecą pieniądze; Wyjście ze skóry - zamieniamy się w ducha; Śmieszek - sprawiamy, że dany Sim staje się naszym przyjacielem; Przeciwne bieguny - możesz flirtować bez przeszkody, że ktoś ma inne zainteresowania lub znak zodiaku i że mu się coś nie spodoba; Wygnanie - wyganiamy Sima; Klon Pracownik - dwa "ja" - jedno idzie do pracy a drugie balanguje w domu, czyli może robić do chce nie tracąc posady; Doskonały ogród - wszystkie kwiaty są podlane i rozkwitnięte; Magiczny zmieniacz nastroju - zmiana nastroju Sima; Cios miłości - sprawiamy, że dana para Simów zakochuje się w sobie; Hipnoza - hipnotyzujemy Sima i możemy zażądać, by ten nas pocałował, przytulił itd.; Czyste talerze - talerze stają się czyste...   Wielkie pytanie - wybrany Sim na pytanie o zawarcie małżeństwa odpowiada "Tak".  | 
| 

| 
		#10 | 
| 

Guest 

| 

Dzięki za czary. Teraz powiedzcie coś o przedmiotach.

| 
![]()  | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |

| 

|